Най-новите за Windows 11 и Windows 10 предизвикаха срив в

...
Най-новите за Windows 11 и Windows 10 предизвикаха срив в
Коментари Харесай

Най-новите ъпдейти за Windows 10 и 11 сриват Chrome, Edge и Firefox

Най-новите за Windows 11 и Windows 10 провокираха срив в работата на браузърите Chrome, Edge и Firefox поради проблеми със съвместимостта с антивирусните решения на Microsoft и други компании. При опит за пускане на един от тези браузъри излиза програмен прозорец известието за неточност „ Приложението не бе стартирано правилно (0xc0000022) кликнете върху OK, с цел да пандизите приложението „.

Това възобновяване излезе през месец април, а до момента Microsoft не е съобщавала за каквито и да било проблеми след неговото излизане. Но в този момент започнаха да постъпват огромен брой недоволства, че този ъпдейт оказва въздействие върху работата на известните браузъри

Да отбележим, че грешката поражда при опит за пускане единствено на файловете Chrome.exe, msedge.exe и Firefox.exe. Браузърите Brave и Vivaldi се започват и работят без каквито и да било проблеми.

Към сегашен ден единственият метод да се върне работоспособността на Chrome, Edge и Firefox е да се деинсталира обновяването KB5012592 . От друга страна, потребителите могат краткотрайно да употребяват различен браузър и да изчакат идващия пач от Microsoft, още повече че корпорацията удостовери казуса.

Изданието Windows Latest допусна, че това е проблем на съвместимостта сред обновяванията на Windows 10 и 11, и, в това число тези на ESET, които могат да провокират сходен резултат. По всичко проличава, че не са наранени доста консуматори, само че статистиките демонстрират, че множеството от тях употребяват решенията на ESET.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР