Най-новите смарт часовници от Samsung – Galaxy Watch 3 вече

...
Най-новите смарт часовници от Samsung – Galaxy Watch 3 вече
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Watch3 e първият смарт часовник във VIVACOM, работещ с eSIM |

Най-новите смарт часовници от Samsung – Galaxy Watch 3 към този момент се оферират с технологията eSIM. Всички консуматори могат да се снабдят с интелигентните устройства и да вземат eSIM от VIVACOM от най-близкия магазин или онлайн на уеб страницата на компанията.

Предимството на новаторската eSIM технология е гъвкавостта, която носи на потребителите. Позволява им да излязат на разходка единствено със смарт часовника си, без да носят телефон със себе си, с цел да реализират позвънявания, да наблюдават своя прогрес до момента в който упражняват и в същото време да са свързани със своите близки.

Моделите Galaxy Watch 3 са отличен избор за дейните хора, които държат на елегантността и положителния жанр. Смарт часовниците наблюдават десетки типове физическа интензивност, дават препоръки в действително време и разполагат с тракери за следене на равнището на стрес и сърдечния темп. Притежават доста функционалности, като синхронизиране на календар, събития, вести от обществените мрежи и видимост на изпратените изображения без в допълнение допиране.

По-малкият от двата часовника - Galaxy Watch 3 41 mm е дамският вид. Той има грациозен дизайн, нежна класическа рамка и висококачествена каишка от естествена кожа. Предлага се в розов цвят на цена от 27,98 лева на месец с проект Smart L+.

Мъжкият часовник Galaxy Watch 3 е с по-голям размер – 45 mm. Той идва в стилния черен цвят, корпусът му е направен от неръждаема стомана, има висококачествена кожена каишка и пасва идеално за ръката. Моделът се предлага на цена от 28,98 лева на месец с проект Smart L+.

Вече часовниците са съвместими с новото потомство вградени карти eSIM. Благодарение на това потребителите могат елементарно и комфортно да одобряват позвънявания и да набират от часовника си, когато телефонът не е в тях.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР