Най-новите модели телевизори на Panasonic се предлагат с петгодишна безплатна

...
Най-новите модели телевизори на Panasonic се предлагат с петгодишна безплатна
Коментари Харесай

Пет години гаранция за вашия нов телевизор от Panasonic

Най-новите модели тв приемници на Panasonic се оферират с петгодишна безвъзмездна гаранция

Всеки, който закупи тв приемник Panasonic и записва покупката си на https://panasonic5y.com/ до 13 януари 2018 година, ще получи петгодишна безвъзмездна гаранция. Процедурата е извънредно опростена и лишава няколко минути.

След приключването на регистрацията, всеки записал се получава удостоверение за гаранцията под формата на документ в pdf формат.

Промоционалната гаранция се предлага също по този начин и за най-новите OLED тв приемници на Panasonic: TX-EZ1000 и TX-EZ950, които обезпечават безкомпромисно качество, даже и за най-взискателните консуматори.

Това са единствено част от висококачествените модели на Panasonic, които се оферират с петгодишна гаранция. Пълен лист на моделите, включени в специфичното предложение и общите условия можете да намерите тук: https://panasonic5y.com/

Panasonic OLED - първокласно съвършенство
Моделите от професионален сан EZ1000 и EZ950 отключват цялостния капацитет за контрастност и цвят на най-новата екранна технология OLED, с невиждани равнища на черното и най-прецизните цветове, виждани в миналото.
В резултат на това, изобразяваната картина е с изключителна точност и невероятна хубост. И двата модела са оборудвани с новия съвременен чипсет Studio Colour HCX2 на Panasonic, който обезпечава най-точните цветове, пресъздавани в миналото от потребителски тв приемник и употребява технология, която преди беше налична единствено при професионалните монитори с цена десетки хиляди долари.
Водещият модел EZ1000 също по този начин употребява и така наречен Absolute Black Filter (Абсолютно черен филтър). Този филтър гълтам околната светлина и отстрани отраженията, с цел да подсигурява най-чистите и най-прецизни равнища на черното. Той е изключително потребен в блестящо осветени пространства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР