Най-новата звезда на кулинарния небосклон във Враца – механа Балканикъ“,

...
Най-новата звезда на кулинарния небосклон във Враца – механа Балканикъ“,
Коментари Харесай

Празник за сетивата! Механа „Балканикъ“ вече е във FoodboX, вижте предложенията на най-новия ресторант във Враца

Най-новата звезда на кулинарния хоризонт във Враца – кръчма „ Балканикъ “, към този момент грее и на уеб страницата на водача в доставката за дома и офиса в града , научи организация BulNews. 
Припомняме, че заведението работи от няколко дни, само че към този момент се радва на забележителен интерес от страна на всички фенове на гастрономическите удоволствия.  Механа „ Балканикъ “, както загатва и името, залага на обичайни оферти от родната и балканската кухня. 
Клиентите могат да опитат типичен и авторски салати, богат подбор от разядки, разнообразни типове риба и несъмнено - вкусно, прясно и добре приготвено месо. Има и няколко оферти, които да споделите с околните си хора, което ще трансформира храненето в още по-голямо наслаждение. 
Всеки ден готвачите на кръчма „ Балканикъ “ ще ви изненадват и с разнообразно обедно меню. Ястията се подготвят единствено от пресни артикули, настоящи за сезона, без никакви полуфабрикати, съобщи новото управление на ресторанта. 
Всеки, който няма опция да посети кръчма „ Балканикъ “ персонално, може да се довери на . Усмихнатите куриери ще доставят храната до вратата на вашия дом или офис, още топла и постоянно вкусна! 
Поръчайте още през днешния ден на уеб страницата на платформата или на тел. 0878 505 555. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР