Най-новата светска клюка гласи, че фолкаджията Константин е спал и

...
Най-новата светска клюка гласи, че фолкаджията Константин е спал и
Коментари Харесай

Коцето спал и с новата жена на Коко Динев?

Най-новата световна клевета гласи, че фолкаджията Константин е спал и с новата жена на предприемача Коко Динев, която неотдавна го подари с щерка, научи HotArena.

След като се раздели с фолкпевицата Емилия, Коко си хвана нова другарка, на име Тони, за която към момента не се знае съвсем нищо. Изненадващо за всички, преди към седмица излезе информацията, че двамата даже са станали родители на момиченце.

Отлично осведомени източници, на които Тони не е чак толкоз непозната, описват, че тя в действителност е имала взимане – предоставяне и с някогашния реализатор на " Пайнер “ Константин. Не е ясно обаче по кое време тъкмо е станала заварката сред тях и дали са били с други сътрудници тогава или са били свободни.

Това напълно не е първият случай, който трансформира Динев и Коце в баджанаци, а имената на дамите, с които и двамата са мачкали чаршафите, не са едно или две.

Онова, което не съумя да остане прикрито от медиите, е, че Коко е бил с Райна, с която Коце имаше дълга връзка. Това се случи откакто чалга двойката се раздели. Певицата се опита, въпреки и несполучливо, да отхвърли, че е имала нещо общо с предприемача, само че дебело акцентира, че той има някакво характерно лъчение, с което притегля дамите, и това напълно не са парите му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР