Най-новата супер продукция на продуцентския екип на 7Talents, “Килерът“, стартира

...
Най-новата супер продукция на продуцентския екип на 7Talents, “Килерът“, стартира
Коментари Харесай

Родни звезди влизат в „Килерът“ от 22 май във Vbox7.com

Най-новата супер продукция на продуцентския екип на 7Talents, “Килерът “, започва на 22 май във Vbox7.com. “Килерът “ е първият български онлайн мистъри сериал у нас, а потребителите за първи път ще видят Деян Каменов – Дидо от D2 с роля в онлайн поредност. Звездното присъединяване в сериала се добавя още от Иван Тишев и Надя Петрова, познати на потребителите от уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат “. Режисьор на продукцията е Ники Илиев, който за първи режисира уеб план.

Загатване какво ни чака, може да видите във видеото:



Историята на „ Килерът “ наблюдава комплицираните връзки сред група младежи, които ненадейно изгубват един от най-хубавите си другари. За да се разсеят от трагичната преживелица, младежите вземат решение да посетят хижа в планината, където се изправят лице в лице освен с персоналните си недостатъци и страхове, само че и с същински паранормални феномени.

Деян Каменов – Дидо влиза в ролята на собственик на хижата, в която групата другари отсяда. На пръв взор той наподобява и се държи злокобно, само че дали това е същинската му същина? Какви секрети крие героят на Дидо? Ще разберем от 22 май във Vbox7.com. Сред останалите звездни участници в „ Килерът “ ще забележим още Надя Петрова и Иван Тишев, познати от уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат “. “Най-голямото предизвикателство в “Килерът” за мен беше да забавя малко темпото, тъй като героинята ми в “Не по този начин, брат” беше доста експресивна”, споделя Надя, която е в основната роля. А за Иван Тишев това е едно дълго чакано преобразяване, друго от тези, в които до момента сме го виждали.

Приятелската компания в „ Килерът “ допълват още звездите от друга хитова уеб поредност - „ Следвай ме “. Това са Антоан Петров, Ралица Добрева и Димитър Горанов – Флинг. За първи път с присъединяване в уеб план влизат актрисата и танцьор Мира Драганова, както и моделът Никол Андонова. Снимките на „ Килерът “ към този момент са към своя край, а почитателите могат да чакат първия епизод на 22 май във Vbox7.com. Те ще могат да гледат сериала два пъти седмично. Единствено екипът на NOVA получи извънреден достъп до снимачната площадка, където режисьорът Ники Илиев и актьорите разкриха какво да чакаме от новата продукция.

За още вести към „ Килерът “, следете Фейсбук страницата на сериала.





Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР