Най-новата следа в мистерията на Карлос Родон не отне много

...
Най-новата следа в мистерията на Карлос Родон не отне много
Коментари Харесай

Карлос Родон все още е скъпа енигма на Янките

Най-новата диря в мистерията на Карлос Родон не лиши доста време да се разкрие по време на втория му пролетен подготвителен старт.

Първият му удар за следобеда се насочи към зоната на удара - високо за Янди Диас от Rays - при 93 благи в час; излетя със 102,4 mph. Бързата топка с четири шева мина 396 фута над оградата на дясното централно поле, когато Родон сложи ръкавицата си на дясното си бедро и Арън Джъдж я преследва от централното поле, до момента в който към този момент не можеше да я преследва.

Четиримата хоумъри, които Родън се съобщи в подготвителна сесия онлайн в петък, когато той се пошегува, че кара тези нападатели на Янките да се „ усещат добре за себе си “, може би в последна сметка не е случайност.

Но 16 въжета по-късно Родон напусна ининга, без да разреши на различен бейсрънър. Следващите три ининга смесиха някои положителни и някои неприятни до неговия 60-ти и финален удар, когато Rodon съобщи хоумър с два ръна на различен четирисеймър. Той остави двама удари в четвъртия ининг.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР