Най-новата разработка в областта на изкуствения интелект на изследователския институт

...
Най-новата разработка в областта на изкуствения интелект на изследователския институт
Коментари Харесай

Разработка в областта на изкуствения интелект ще представи изследователският институт INSAIT

Най-новата разработка в региона на изкуствения разсъдък на изследователския институт INSAIT към Софийския университет ще бъде показана през днешния ден, на събитието ще участва министър председателят Николай Денков, оповестиха от държавната пресслужба. 

В представянето от 14:00 часа в постройката на института ще вземат участие още министърът на образованието Галин Цоков, проф. Мартин Вечев, теоретичен шеф на INSAIT и инж. Борислав Петров, изпълнителен шеф на изследователския институт. Официални посетители ще бъдат проф. Георги Вълчев, ректор на Софийския университет “Св. Климент Охридски ” и Ролф От, шарже д`афер на Kонфедерация Швейцария в София.

Институтът INSAIT отпусна през декември миналата година стипендия от 27 хиляди лева на треньор на дамския тим по математика на България. Последователните старания на INSAIT са ориентирани към развиване и поддържане на мрежа от учени в региона на точните науки и ангажиране със обществени планове, които спомагат за развиването на младите гении на България и за задържането им в страната ни. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР