Най-новата мини-инвазивна технология за подмладяване на кожата Mezotix третира безопасно,

...
Най-новата мини-инвазивна технология за подмладяване на кожата Mezotix третира безопасно,
Коментари Харесай

Певицата Маги Джанаварова избра Mezotix за естествена красота

Най-новата мини-инвазивна технология за подмладяване на кожата Mezotix третира безвредно, бързо и съвсем без болежка кожата на лицето, околоочния силует, клепачите, шията и деколтето!

Впечатляващото израелско изобретение в козметичната промишленост Mezotix (апарат за неаблативен термо-механичен лифтинг) беше показано в Jewel Skin Clinic пред доста посетители и клиенти. Това е най-новата методика (без изгаряне на кожата!) за стягане и неоперативен „ лифтинг “ на кожата, при която активирането на регенериращите процеси се реализира чрез висока температура, интегрирана в кожата посредством титаниев накрайник. Едновременното влияние на тези технологии провокира следено загряване в дермата на дълбочина към 300-400 микрона, което води до обособяване на характерни белтъчини. От своя страна те подтикват дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични нишки, които обновяват кожата.

За неповторимата неаблативна фракционна система с титаниев накрайник описа Калина Иванова, която е тренер и търговски представител на апарата за България.

" Когато ми предложиха Mezotix, ми бяха нужни 9 месеца, с цел да го проуча и да се убедя във опциите и резултатите, които реализира. Сега, откакто работя към този момент с него, и аз, и моите клиенти нямаме никакви подозрения, че инвестицията си коства ", сподели Калина Иванова, а в поддръжка на думите си сподели богат снимков списък от персоналния си телефон на мъже и дами, минали през лечението.

Дамите в Jewel Skin Clinic бяха шокирани от информацията, че Mezotix третира кожата при температура от 400 градуса, само че Калина Иванова бързо ги успокои: " Изгаряне няма, тъй като апаратът третира роговия пласт на кожата, така наречен " мъртва кожа ", формирана от кафези без ядро. Болката е пренебрежима, не даваме обезболяващи, не е нужен интервал за възобновяване. След процедурата върху обработеното място се предлагат мезококтейли, серуми на водна основа, хуалуронова киселина и други по този начин наречени хидрофилни форми. След 6 часа може да се нанася и дневен или нощен крем, хидратиращ крем, фондьотен и/или крем със слънцезащитен фактор в случай че е належащо

Апаратът е един от дребното, с които може да се третира клепачът - и горен, и низък, което е доста сензитивна тематика за дамите над 35-40 година „ С него като с парна ютия се изглаждат бръчките в разнообразни зони, заличават се белези от акне. Меzotix може да заличава даже родилни белези “, изясни Калина Иванова.

Единственото, което може да спре искащия да употребява Mezotix, е мощното слънце. Ако сте се върнали преди малко от отмора на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици, а при положение, че това ви следва - целесъобразно е да отложите контакта с апарата.

Терапията се ползва върху чиста кожа и не е нужна предварителна подготовка, което разреши на няколко " неподготвени " дами от гостите да я тестват на момента.

Гост на събитието беше и надарената певицата Маги Джанаварова.

Тя също не се поколеба да тества Mezotix, след което даде обещание, че това сигурно няма да е единствената ѝ процедура. 31 годишната Мюзик Айдълка няма към момента филъри и ботокс в лицето си, само че самата тя, не ги отхвърля изрично: “Разбираемо е, че всички дами желаят да наподобяват красиви и оптимално дълго да са млади, тъй че е разбираемо за какво се подлагат на всевъзможни процедури. Аз мисля, че към момента нямам потребност, само че не бих се поколебала да се възполвам от актуалните способи на козметичната медицина. За в този момент бих желала да запазя по-дълго естественото си лъчение и за това избрах процедурите с Меzotix, които вършат точно това.”

По отношение на тялото си, постоянно преди да снима видеоклип Маги Джанаварова се подлага на гладолечение. “Издържам без да хапвам до 5 дни. След това следва зареждането, доста внимавам с него, тъй като и то е значимо.” Певицата вае фигура с фитнес и йога. А най-любимо й е по този начин известния сега tapout фитнес. Самата Маги споделя какво е това и за какво тя го харесва толкоз доста и избира напоследък: „ Програмата се основава на композиция от кардио и силови извършения, съчетани с удари от разнообразни бойни спортове. А това, което ми подхожда най-вече е, че този вид тренировки забързва метаболизма и в действителност трансформира тялото до неразбираемост. Може би най-голямото преимущество е, че се развиват всички мускулни групи, без да се дава превес на някоя от тях. “ За да е постоянно във форма се е отказала от сладко, тесто и млечни артикули. Спазва и безглутенова диета. “Аз съм последовател на пескетарианството – яма единствено риба и морски блага.” – прибавя тя.

В момента певицата приготвя втори план с рапъра 100 кила, откакто първият: “Just the two of us” се радва на огромен интерес.



За процедура Mezotix

Mezotix е нов апарат в козметичната естетиката, който действа посредством термо-механично деяние. Това е изцяло нов способ за подмладяване с естествена топлота (без потребление на лазерни или радио вълни). Процесът е бърз и безвреден, опция на лазерни процедури за подмладяване.

Mezotix е актуален неинвазивен способ, който отстранява следите на времето и придава равен, подмладен и здрав тип на кожата ви. Това е сложна процедура, която като се изключи че отстранява проблеми като пигментации, капиляри, разширени пори подтиква и производството на колаген. Топлината, която се организира по време на процедурата, провокира образуването на нови колагенови и еластинови фибри, които реорганизират структурата на дермата и епидермиса и имат запълващ резултат.

Допринася за нехирургичен лифтинг резултат на околоочната зона. Mezotix предизвиква по-бързо възобновяване на кожа с недостатъци.

**Възможно е директно след процедурата пигментациите да потъмнеят, само че след 2-3 дни ще изсветлеят още веднъж.

**След процедура се предлага да избягвате гореща вода, сауна, парна баня, нанасяне на грим. Използването на крем със слънцезащитен фактор е наложително.

Подготовка

Не се излагайте интензивно на слънце най-малко 2 седмици преди процедурата. Вашата кожа не трябва да е с свеж загар и от солариум. Също по този начин, би трябвало да се изчакат две седмици, в случай че преди този момент дадена зона, която желаете да бъде третирана, е била подлагана на IPL/лазерна епилация.

Резултати

• Уеднаквява тена и повдига лицевия контур;

• Подобрява плътността и здравината на кожа;
• Изглажда бръчките и изразните линии;
• Видимо усъвършенстване при акне, пигментации, розацея;
• Свиване на разширени пори;
• Сияйна и стегната кожа;








Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР