Най-новата колекция на бранда обединява студени кафета, аксесоари и модерни

...
Най-новата колекция на бранда обединява студени кафета, аксесоари и модерни
Коментари Харесай

Nespresso кани любителите на кафето да се потопят в калифорнийската мечта това лято


Най-новата сбирка на марката сплотява студени кафета, аксесоари и съвременни предписания
за въодушевено от лятото прекарване, което възпламенява вкусовите рецептори

    

Nespresso слага началото на сезона на слънцето и топлото време с освежаващо прекарване, въодушевено от калифорнийската фантазия. С набор от вкусни кафета, основани да бъдат употребявани върху лед, красиво проектирани аксесоари и предписания за утоляване на жаждата марката оказва помощ на феновете на кафето да се потопят в американската лятна фантазия с една освежаваща глътка.

Колекцията отдава респект на характерен жанр на живот, който е високо артистичен, изразителен и деен, предлагайки на потребителите опция за бягство от рутинното всекидневие, където и да се намират. Фокусиран върху естествената елевация на настроението, идваща от по-дългите и по-топли дни, Californian Dream е най-хубавият метод за отдаване на респект на летния сезон и гладко впускане в по-бавния темп на живот. Освежаващите ледени кафе питиета основават оазиси от апетитни удоволствия, подправени с незабравимия усет на Nespresso. 



Освежаващо студено кафе с паметен другоземен привкус

Любимото на почитателите ароматизирано кафе с усет на кокос - Coconut Flavor Over Ice се завръща това лято. Любителите на кафето могат да продължат да се любуват и на усетите Freddo Delicato и Freddo Intenso, които са част от непрекъснатата сбирка Barista Creations for Ice на Nespresso. 



Рецепти, преливащи от изкусителни усети

Улавяйки лятното въодушевление в чаша, изобретателните нови предписания на Nespresso оферират на феновете на кафето вкусна доза спомагателна сила, без значение от часа и настроението. Всички нови вдъхновяващи предписания могат да бъдат открити онлайн на



Гмурнете се самоуверено в лятната магия с красиви дизайнерски аксесоари

Специална серия аксесоари, въодушевени от калифорнийската фантазия, с привличащ вниманието дизайн, допълват новата сбирка, правейки я наложителна за настъпващия парещ сезон. Нови попълнения в гамата аксесоари на марката са чашата, предопределена за студено кафе, формичките за кубчета лед и лимитираното лятно издание в хубав преливащ аквамарин на шейкъра Nespresso Barista. 



Лятната сбирка Nespresso Californian Dream към този момент може да бъда открита онлайн и в бутиците на Nespresso и ще бъде налична за стеснен интервал от време. 

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР