Най-новата книга Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ на

...
Най-новата книга Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“ на
Коментари Харесай

Премиера на книгата „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“, автори Максим Бехар и Венета Писарска

Най-новата книга „ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ на международно приетия PR специалист Максим Бехар и брачната половинка му Венета Писарска ще е на пазара от 19 септември. Това е първата взаимна книга на фамилията и в нея те споделят скъпи препоръки, уроци и провокациите, които срещат, изминавайки стотици километри пешком по най-стария поклоннически път – Камино.

„ Преходът по Ел Камино ще ви промени вечно, “ сподели Максим Бехар. „ Това е странствуване, което ни накара да погледнем света и самите себе си по нов метод. Изпитахме толкоз моменти на ентусиазъм, които желаеме да споделим с всички вас. Тази книга освен ще ви води на това вълшебно място, само че ще ви послужи като наложителен справочник за всичко значимо, което би трябвало да знаете преди да поемете по пътя “.

„ Камино ни научи, че пътят самичък по себе си е задачата, а не мястото, до което стигаме. Научи ни да ценим всеки миг и всяка споделена усмивка с хората, които срещнахме по него. Именно тези срещи се оказаха най-голямото благосъстояние на това премеждие и имаме вяра, че всеки би трябвало да го изпита “, показа още Венета Писарска. 

Премиерата на книгата ще се състои на 18 септември от 18:00 ч. в One More Park Bar, ситуиран до трибуните на Национален тенис център в София на ул. „ Незабравка “ 3-5 в Борисовата градина. Сред специфичните посетители на събитието ще са Н. Пр. Алехандро Поланко, дипломат на Кралство Испания в България, Георги Милков, одобрен публицист и умел странник, както и Стефан Иванов, основател на неповторимия план Neverest, които ще споделят усещанията си от книгата и опита си в пътуванията. На събитието гостите ще имат опция да се срещнат с създателите, да получат персонално подписан образец от книгата, както и да чуят още забавни истории за пътуването им по пътя „ Камино “.

В България книгата се издава от издателство „ Вакон “ и ще се продава във всички книжарници в страната.

„ Вярваме, че тази книга ще откри място в сърцата на всички, които обичат да пътуват и да се въодушевяват от хубостта на света. Тя е същинска съкровищница на истории и препоръки, които ще ви оказват помощ да се подготвите и да изживеете едно от най-значимите завършения в живота си, “ сподели Елеонора Гаджева – Бонева, основен редактор в издателство „ Вакон “.

Книгата „ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ се появява след сполучливия 10-дневен преход на Максим и Венета по поклонническите пътища на Ел Камино, които ги водят до крайната точка – катедралата „ Свети Яков “ в град Сантяго. За този път се описват безчет митове, а създателите го разказват като „ едно неповторимо чувство, което остава за цялостен живот и зарежда духа с сила, религия и креативност “.

Журналистът-пътешественик Георги Милков споделя за книгата: „ Пътят е един, алегорично казано, само че на процедура пътеките са доста. В книгата „ Пътят Камино. Бързо, елементарно и за наслаждение “ Максим и Венета ще ви кажат тъкмо какъв брой са на брой. Описали са в детайли маршрутите и какво ще видите по тях. Всеки, който е имал съмнения да предприеме сходно пътешестване, терзан от безчет въпроси и неясноти, към този момент може да е спокоен, държейки в ръцете си този „ учебник по Камино “.  Тук, с изключение на своите персонални усещания, създателите са описали с всеотдайна точност какво тъкмо да вземете за това премеждие. И освен... Купете си тази книга безусловно! “

Сред достиженията на Максим Бехар като създател са бестселърите „ Сейшелски предписания и още за Рая на Земята “, „ Пет минути до на следващия ден “, както и „ Световната PR гражданска война “, която реализира впечатляващ триумф и се подреди в класацията на Топ 100 PR книги на всички времена, съгласно една от най-престижните световни ранглисти за книги BookAuthority. Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат прегледани в формалния уебсайт www.beharbooks.com.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР