Най-новата клюка в светските среди е, че Софи Маринова и

...
Най-новата клюка в светските среди е, че Софи Маринова и
Коментари Харесай

Гринго заразя Софка и избяга в чужбина

 Най-новата клевета в светските среди е, че Софи Маринова и мъжът й Гринго още веднъж са се разделили. От известно време насам двамата не се появяват на никое място дружно, премахнали са се и в обществените мрежи.

Отсъствието на мускулестия мачо направи усещане на рождения ден на дъщерята на Преслава - Паола. Сред гостите бе Софи Маринова. Тя се появи единствено в компанията на сина си Лоренцо, а от Гринго нямаше и диря.

Говори се, че сега той е от Берлин. Още преди месец в обществените мрежи мускулягата пусна клипче, до момента в който е в колата, а от радиото се чува немска тирада. На друга фотография, направена във фитнес зала, се вижда табела с надпис още веднъж на немски, което изрично удостоверява, че Гринго е в Германия. Именно там той работеше и живееше преди да срещне Софка, написа " Галерия ". 

Пребиваването му в Германия навежда на мисълта, че с Ромския славей са разграничени и евентуално той е решил да напусне България. Фенове на певицата пък се надява двамата да не се събират, защото от дълго време имат съществени търкания.

Преди пет Софи заяви обществено, че е жертва на домашно принуждение. И тази година Маринова се появи още веднъж с гипсирана ръка, която усърдно се опитваш да прикрие. Официалната версия беше, че се е контузила по време на фотосите на рекламен клип. В средата на август Гринго почете присъединяване на Софка в Слънчев бряг, а по-късно изчезна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР