Най-новата „придобивка“ на столичани – велоалеята на ул. „Раковски“, взриви

...
Най-новата „придобивка“ на столичани – велоалеята на ул. „Раковски“, взриви
Коментари Харесай

Обръща ли се ГЕРБ срещу Йорданка Фандъкова!? Солташ.к на Бойко Борисов изригна по нейн адрес: Тъпа…

Най-новата „придобивка“ на столичани – велоалеята на ул. „Раковски“, взриви софиянци и може да се трансформира при започване на процеси, които да спукат работата на Йорданка Фандъкова. „Тъпа…работа“, атакува я и един от солташа.ите на Бойко Борисов.

В обществените мрежи ври и кипи от неодобрение против кметицата, която разрешава на хората си да построяват сходни уреди, наречени най-меко от множеството консуматори „безумни“. Новата велоалея на ул. „Г. С. Раковски“ от Френската гимназия до градинката „Кристал“ провокира недоволството и на  колоездачи и водачи, защото трасето е рисково и още повече усложнява тапите.

„Велоалеята е изпълнена на 80%. До дни ще бъде приключена и обезопасена“, заяви зам.-кметът по превоза на София Евгени Крусев, който отнесе най-вече рецензии. Според него съществуването й не е проблем, защото пропускливостта на автомобилното придвижване не е понижена.

Столичани обаче са безапелационни, че велоалеята, чиято широчина е двойно по-голяма от нормалното по неразбираеми аргументи, усложнява още повече придвижването по така и така тясната ул. „Раковски“.

Знаково е изригването във фейсбук на един от съветниците на Бойко Борисов и негов сътрудник на тенис Георги Харизанов, който снима новото оборудване на клип и написа: „А това може би е нов връх на Гинес за най-широка и тъпа велоалея?“ Което си е отвред заплашителен удар по Фандъкова.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР