Най-неприятното нещо, което ми прави впечатление от работата на парламента,

...
Най-неприятното нещо, което ми прави впечатление от работата на парламента,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Тези, които най-много говорят в парламента, вършат най-малко работа

Най-неприятното нещо, което ми прави усещане от работата на Народното събрание, е, че се губи пъклен доста време. Там би трябвало да са се събрали депутати, с цел да решат проблемите на хората, само че като ги наблюдаваш си даваш сметка, че една огромна част са отишли с противоположните планове. Това описа в Шоуто на Николаос Цитиридис по БТВ депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Той даде за образец закон, обвързван с цената на тока. „ Едни хора крадат едни пари и направихме смяна да не се крадат. 14 часа стояхме, а едни хора вършиха по този начин, че на всички да им писне и това да не стане. Това се случваше посредством процедура по воденето – някой излиза, две минути приказва нелепости, следва имитация, дуплика. Изброих, че 42 пъти го направиха това, след това отмора, единствено и единствено той да не мине “, изясни Хазарта.
Ицо Хазарта атакува " Възраждане ", назова ги " шепа нещастни фашисти " (ВИДЕО)
Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, назова депутатите от " Възраждане " " шепа нещастни фаш...
Прочети повече
Според него всичко опира до хората, които са в Народното събрание. „ Трябва да има повече хора, които да създадат нещо свястно, а не да гепят едни пари. Знаех, че ще е мъчно, само че не чаках, че ще е толкоз безпардонно. Ако има повече читави хора, парламентаризмът ще проработи. Той е доста хубаво нещо, разрешава решенията да не се взимат от един цар, а всеки да бъде показан там “, добави той.

„ Тези, които най-вече приказват там, минимум работа правят. Парламентът е място, на което да се одобряват закони, а те се одобряват с гласоподаване. Ако шефът ти взима едни пари от един закон, който му отърва, той не желае това да се трансформира и тези под него употребяват процедурни хватки, с цел да се запазят нещата “, сподели още той Христо Петров.

Ицо Хазарта разгласи, че не е склонен с ограниченията за битка с ковид, които сега са в действие. „ Побеля ми косата да се разправям за този проблем с РЗИ. Заведенията направиха всичко, а нощните заведения го отнасят всякога, въпреки че си имунизираха хората, проведоха пунктове за тестване, само че РЗИ споделя – това е ситуацията, има скупчване след 10 часа. Обяснявам им, че заболели хора не вървят на дискотека, а притежателите са на ръба, те избират да ги глобят, само че да работят “, сподели Хазарта.

„ Миналата седмица от РЗИ пристигнаха в Народното събрание да ревизират за маски, глобиха някакви хора, аз им споделям – тук пушенето е неразрешено, а горе има пушалня, проверете ги. Те ми дадоха отговор – шефът ни сподели да тръгваме. Аз неколкократно съм казвал на сътрудниците, които пушат: „ А, бе, пръдльо, ти ковеш закони, по какъв начин искаш някой да те вземе насериозно като пушиш вътре в Народното събрание “, възмути се Христо Петров.
" Имам човек ": Ицо Хазарта назначи импресариото си за помощник в Народното събрание
Народният представител от „ Продължаваме промяната “ Христо Петров назначи за помощник в Народното събрание личния си...
Прочети повече
Ицо Хазарта разгласи, че като жури би посъветвал за повече самообладание депутата Христо Петров, в случай че той се появи като участник в „ България търси гений “. „ Ако можех, не бих оставил глупавия си прякор “, сподели в умозаключение той.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР