Най-напред, такъв дебат не трябва да се води в БНТ,

...
Най-напред, такъв дебат не трябва да се води в БНТ,
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Изборът в неделя е прост - за или против Борисов

Най-напред, подобен спор не би трябвало да се води в Българска национална телевизия, а в подобаваща зала, с аудитория, с безпристрастен водещ, а не с конформист, обслужвал години наред властта на Борисов. И такива предизборни диспути би трябвало да се предават по трите национални малките екрани или по която телевизия желае. Българска национална телевизия е прислужник на досегашната власт.

В тоя ред на мисли за тази вечер...

Ще чуем главното обвиняване към Радев - и от Аделина, и от Герджиков - че е разединител на нацията. Вдигнал пестник, " Мутри вън ".

Щом е разединител, какъв брой партии поддържаха Радев, какъв брой Герджиков, който назовават Плевнелиев2? И кой разединява - Радев ли, който излезе с протестиращите против поръчковия основен прокурор, или оня от Банкя, който поръчва акциите на основния прокурор? И който непрекъснато сипе обвинявания против Радев от самото му встъпване в служба - последно, че е отговорен за умрелите от коронавирус и вдигнал цените на тока.

Разбира се, в обществото постоянно има плужеци, които ще си харесат един нов плужек в политиката. Според Герджиков прокуратурата работела обичайно, към Борисов няма нищо подозрително, да се прегърнем с него, по неговия модел - Я елате пиленца при батко.

Иска да се обединим с метод на ръководство, който болшинството желае да унищожаваме, както демонстрират и изборните резултати.

Радев събра над два пъти повече гласове от Герджиков на първия тур.

Той надали е съвършеният претендент, само че изборът в неделя е елементарен - за или срещу Борисов.

Иван Бакалов, Фейсбук

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР