Най-напред сравнението подхвърли Надя, която отсече: Днес си като Сашка

...
Най-напред сравнението подхвърли Надя, която отсече: Днес си като Сашка
Коментари Харесай

Сравниха Теа с естрадна фурия от миналия век

Най-напред сравнението подмятна Надя, която отсече: " Днес си като Сашка Васева, тя върви с такива неща на главата като теб! ", отсече софтуерния инжинер визирайки аксесоара, който русокоската носи. " Тя си пада по такива разгърдени тоалети, също си поставя и една сребърна точка на челото ", посочи още тя. Видимо Теа не беше очарована от сравнението и разгласи Надя и други от девойките в къщата за нейни почитателки. " Като последователки са ми, единствено наблюдават какво и по какъв начин приказвам. Също по какъв начин наподобявам, на кого наподобявам, на Сашка Васева ли... ", възкликна на сравненията Теа.
Реклама
Надя се опита да потъпка още повече смутената претендент ергенка, като добави, че освен с аксеоар, само че и с държание, Теа припомня на попфолк дива от предишния век. " Сашка Васева е певица от друго потомство, с която не съм осведомена и не знам какви бижута употребява за главата си. Знам, че е от времето на майка ми. Аз мога да й крещя квазимодо на Надя ", добави на собствен ред танцьорката, а в разпарвията им се намеси Меги Томова, която отбрани набедената: " Няма никаква аналогия, аз я одобрявам! Надя прави асоциация със Сашка Васева, аз върша асоциация с Гетсби. Така че не виждам нищо от попфолка в Теа ".

Реклама
Красавицата Теа е на път да стане новата жертва в къщата на " Ергенът " откакто до през вчерашния ден на прицел беше цър-пър Виктория Асенова. Танцьорката и актриса не скри, че други две от съквартирантките също постоянно я разясняват и това не й е прелестно. " Барбара и Киара демонстрираха на всички, че са ми последователки. Постоянно ме разискват, изключително Барбара. Как съм облечена, по какъв начин съм гримирана, това очевидно й е работата. Тя друго не прави - спи и клюкари. Киара в действителност интригантства, спи и клюкари ", отсече остро разярената ергенка.

Тя дефинира Барбара като куха лейка, до момента в който за Киара имала повече религия, че е по-сериозно момиче. " Те просто са евтини и имат такива номерца. Те не водят никакъв стойностен диалог и на интелектуално или прочувствено равнище, не могат да ми предадат нещо като другар ", разяснява ги Теа. " Коментират моята очна линия, по какъв начин съм си правила това, това, а до момента аз не съм коментирала техните отрицателни черти ", разочарована е русокоската и обясни по какъв начин Барбара върви със " разкъсан, занемарен суичър от заран до вечер и не го сменя седмици наред с вързаната рошава коса ". " Изобщо е цялостна профан към външния си тип, до момента това не го споделях, а какъв брой от дълго време можех да го кажа. Не може да вървиш като Пенка в къщата и след това да очакваш, че този мъж един ден като се съберете, ще те хареса такава мърлячка каквато си ", довърши я Теа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР