Най-напред ще уточним, че с днешната статия нямаме за цел

...
Най-напред ще уточним, че с днешната статия нямаме за цел
Коментари Харесай

5 неща, които никога не бива да изхвърляме от дома си

Най-напред ще уточним, че с днешната публикация нямаме за цел да насърчим събирането на ненужни движимости в дома ви. Има обаче няколко предмета, които не е желателно да напущат вашия дом или най-малко не по стандартен метод.

Бързаме да споделим с вас кои са тези 5 предмета, които не ви предлагаме да хвърляте в кофата при отпадъците, тъй като по този метод може да си навлечете куп неприятности.
Предметите, с които ще се предпазим от ВРАГОВЕТЕ и недоброжелателите
Не постоянно щастието зависи само от нас самите и напъните, които поставяме. Понякога се усещат външни въздействие, от които не съумяваме...
Прочети повече
Предметите, които не трябва да изхвърляме от вкъщи си:

• Коса;

Знаете ли, че косата е едно от първите неща, които не трябва да изхвърляте от вкъщи си по общоприет метод, тъй като в случай че попадне в недоброжелатели, може да усетите неприятна сила и скоро да ви сполетят неприятности? Когато изхвърляте коса от вкъщи си, постоянно я увивайте в салфетка или друго, тъй че да не се вижда.

• Снимки;

Ако в дома си откриете фотоси на родственици или другари, не ги изхвърляйте. Прието е, че това може да докара до неприятности. Разбира се, в случай че не познавате хората, които изобразяват фотосите, не виждаме причина да не го вършиме.
6 предмета, които пазят дома от неприятен шанс и несгоди
Домът е нашата цитадела. Това е мястото, където напълно умерено можем да се отпуснем, да релаксираме и да се насладим на тишината и спок...
Прочети повече
• Портфейл;

Прието е, че портфейлът играе ролята на финансов амулет, защото това е мястото, където съхраняваме парите си. Не бива обаче да изхвърляте остарелия си портфейл незабавно, щом се сдобиете с нов. Ако въпреки всичко желаете да се отървете от остарялата движимост, направете го гладко. Носете я няколко дни със себе си и едвам по-късно може да я хвърлите.

• Хляб;

Знаете, че хлябът е свещена храна и не трябва да се изхвърля в кофата с боклуци. Най-добре, в случай че ви остава изсъхнал самун и сте сигурни, че няма да го консумирате, да го натрошите и да го дадете на птици и бездомни животни.
Предметите, които притеглят заболявания и неприятен шанс в дома. Изхвърлете ги!
Има някои предмети, които са част от интериора, само че в никакъв случай не си даваме сметка, че точно те притеглят заболяванията и неприятния шанс право къ...
Прочети повече
• Часовник.

Това е последният предмет, за който се счита, че не трябва да напуща дома по стандартния метод. Часовникът бива свързван с човек и мястото, което той населява. Прието е, че в случай че човек изхвърли часовник, той прекъсва връзката си с близки хора.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР