Най-накрая ще засечем Тръмп с обвинението в Джорджия

...
Доналд Тръмп е обвинен в Джорджия – този път за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е обвинен в Джорджия – този път за подпомагане на ръководенето на „престъпно предприятие за рекет“ в усилията му да отмени изборите през 2020 г.

Този случай е първият обвинителен акт, в който може да получим снимка на бившия президент. Шерифът на окръг Фултън Пат Лабат обеща по-рано този месец, че Тръмп ще бъде третиран като всеки друг, обвинен в престъпление и ще му бъде направена снимка, ако бъде повдигнато обвинение.

„Освен ако някой не ми каже друго, ние следваме нормалните си практики, и така че няма значение вашият статут, ние ще имаме готова снимка за вас“, каза Лабат.

В по-ранните обвинения на Тръмп просто са взети пръстови отпечатъци.

< p>Но в Грузия се очаква нещата да са различни. Затова решихме да си представим как може да изглежда снимката на Тръмп.

Тръмп, заедно с неговите 18 съобвиняеми, бяха обвинени в понеделник в нарушаване на устава на Джорджия (RICO), който забранява рекета. Окръжният прокурор на окръг Фултън Фани Уилис твърди, че Тръмп и неговите съзаговорници са „съставили престъпна организация“ в опитите си да свалят изборите през 2020 г.

Статутът на Джорджиа за RICO се наказва с между пет и 20 години затвор.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР