Най-накрая, години по-късно, някой се сети да попита ВМРО за

...
Най-накрая, години по-късно, някой се сети да попита ВМРО за
Коментари Харесай

Продажното лице на националното предателство

Най-накрая, години по-късно, някой се сети да попита Вътрешна македонска революционна организация за горещата прегръдка с Бареков.

Патриотите заобикалят да приказват за неуместната истина, че точно обединението с " България без цензура " е повода през днешния ден те да са някакъв политически фактор и въобще, да имат политическо бъдеще. Защото преди Бареков Вътрешна македонска революционна организация беше в будна кома. От съвсем десетилетие партията не беше и помирисвала Народното събрание, а наличието й беше толкоз нищожно и незабележимо, че България съвсем бе не запомнила за нея.

Сега обаче им се постанова да приказват. Защото стана ясно, че по данни на прокуратурата акцията на " България без цензура, ЗНС, Вътрешна македонска революционна организация и Гергьовден " за изборите за евродепутати през 2014 година е финансирана нелегално от Цветан Василев и КТБ.

Ангел Джамбазки се впусна в остарялата детска игра " Къща ", при която те гонят и когато почнат да те настигат, се спасяваш без умения и пояснения, просто като викаш " Къща! " с ръце над главата. Такъв беше и методът на Джамбазки - от Вътрешна македонска революционна организация нищо не знаели, нищо не били взимали, който го интересува, да пита Бареков. " Къща! "

Днес Вътрешна македонска революционна организация са мощен и авторитетен политически индивид. Вкараха в Екологичен потенциал за първи път евродепутат - Джамбазки, взеха ужасно доста гласове на президентските избори, а на парламентарните не просто влязоха в Народното събрание, само че към днешна дата са част от властта, а водачът им Красимир Каракачанов е боен министър.

И всичко това стартира с Бареков.

През миналите години Вътрешна македонска революционна организация не обелваше и дума за тази срамна част от политическата си история. Защото националните изменничества, изключително дело на хора, представящи се за патриоти, са леке доживот.

Още при възхода на феномена Бареков беше ясно КОЙ го финансира. Беше ясно за парите от КТБ, за връзките с Цветан Василев и Пеевски. Беше ясно, че това е моделът, който е най-вреден за България, който я разяжда на всички равнища и който я държи в оковите на корупцията, олигархията и задкулисието. И патриотичната, милееща за България, защитаваща постоянно националните ползи Вътрешна македонска революционна организация, избра тъкмо този модел за собствен сътрудник. Защото тогава " воеводите " бяха надълбоко потънали в политическо забвение и знаеха, че единствено мощна ракета-носител може да ги изстреля нагоре. А какво по-силно от мафията, овладяла страната?

Българският народ е привикнал с компроментираните си партии. Свикнал е, че всички са маскари, че са продажници, че са крадци и че са корумпирани лицемери, които за задоволително власт и постове ще продадат и родните си майки. Винаги обаче е по-отблъскващо, когато тези неща се правят от хора, оповестили се за патриоти. Такъв беше казусът с " Атака ", която крепеше Орешарски, подобен е и казусът с Вътрешна македонска революционна организация, прегърнала се с Бареков, с цел да избави личното си тъпо битие.

И играта на " Къща " този път няма да мине. За страдание българският народ има относително къса политическа памет и позволи Вътрешна македонска революционна организация да укрепне, вместо да я натика, както заслужаваше, назад в дупката, от която изпълзя. Историята обаче ще запомни истината за продажното лице на националното изменничество.
Автор: Десислава Любомирова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР