Най-награждаваният образователен сайт в страната - Ucha.se, публикува трето обучително

...
Най-награждаваният образователен сайт в страната - Ucha.se, публикува трето обучително
Коментари Харесай

Образователен сайт публикува загрявка с деца от Спортни таланти и Славия

Най-награждаваният учебен уебсайт в страната - Ucha.se, разгласява трето обучително видео. То е основано по поръчка на Българска федерация по баскетбол и в сходство с един от плановете на родната централа за популяризирането на играта дружно със международната федерация ФИБА.

За разлика от първите две, в които баскетболът и неговите правила бяха показани с анимации, този път млади баскетболисти и баскетболисти показват някои от упражненията, без които не може да мине нито една загрявка, без значение дали е преди подготовка, или преди мач.

В третото видео материалът е показан от две групи баскетболисти. Първата е формирана от Иван Соколов, Янислав Димитров, Ясен Яков, Данило Мочалов и Дамян Михайлов от Спортни гении с треньор Васил Христов. Втората включва Лили Танчева, Нели Николова, Елена Георгиева, Ели Недева и Катрин Радославова от Славия с треньор Гергана Славчева-Симеонов.

В края на септември предходната година беше оповестено първото баскетболно видео в Ucha.se, което срещна българските възпитаници с главните аргументи да практикуват известната игра. През октомври в мрежата се завъртя и втората анимация за разпоредбите на баскетболната игра.

Ucha.se e онлайн платформа с всички уроци за учебно заведение от 1 до 12 клас, а баскетболът е първият спорт, който ще бъде показан в нея. Очаква се посредством уеб страницата на Уча.се и обществените мрежи на платформата баскетболните видеа да доближат до над 900 000 регистрирани възпитаници, родители, учители и още хиляди хора в страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР