Най-мощният удар върху руския свят, върху обикновения човек, върху цялата

...
Най-мощният удар върху руския свят, върху обикновения човек, върху цялата
Коментари Харесай

Гърч на глобализма и НПО - Законът за домашното насилие в Русия е истински ад

Най-мощният удар върху съветския свят, върху елементарния човек, върху цялата съветска страна е квалифициран от законодателите. Този отровен химически арсенал се събира настойчиво и методично. След взривяването му ще настъпи нова епоха в връзките в съветското общество. Това написа съветският анализатор Андрей Фефелов, представен от pogled.info.

Ще пристигна интервалът на студената революция, която неизбежно ще премине в горещата фаза, във война на всички против всички. Говорим за пробутването от страна на избрани структури на законопроекта „ За попречване на домашното принуждение “.

Основен диригент на този колосален документ е някогашният ефирен водещ, депутатът от Държавната дума Оксана Пушкина. Всъщност тази дама не е нищо друго, с изключение на Солженицин в пола. Единият лъже за десетки милиони репресирани, другата мрънка за милиони жертви на домашно принуждение.

Пламенни поддръжници и лобисти на този законопроект на всички места споделят и пишат едно и също: „ Всяка година в страната се записват 16 милиона жертви на домашно принуждение, тъй че незабавно се нуждаем от специфичен закон “.

Откъде пристигна тази цифра 16 милиона? Та това е просто следващият безочлив фалшификат, тактичност на интернационалната мафия, която потапя народите на планетата в бездната на феминизма, хомосексуализма и нападателния екологизъм.

Тези, които бръщолевят за към 16 милиона дами, потърпевши за една година, сами би трябвало да страдат. Те би трябвало да бъдат изправени пред съда за клюка на съветското общество и органите на реда, които сякаш настойчиво крият осъществените закононарушения.

Истинската статистика е следната: през миналата година в Русия са регистрирани по-малко от два милиона закононарушения. 250 хиляди закононарушения включват насилствени дейности, от които към 100 хиляди против дами, 29 хиляди против малолетни. Сред насилствените закононарушения против дами членовете на фамилията (не единствено мъжете) са направили 24 хиляди закононарушения, което е 22% от общия брой. 13442 дами са потърпевши непосредствено от съпрузи, което е 12% от общия брой на жертвите.

Подгрявани от феминизма, последователите на законопроекта за домашното принуждение лъжат за “около 14 хиляди съпруги годишно убити от съпрузи ". Според действителните данни през 2018 година по време на фамилни спорове са осъществени 253 убийства на дами, а през 2019 година тази цифра е доста по-ниска.

Записано е, че предходната година една трета от всички закононарушения в Русия са осъществени в нетрезво положение. Според районната полиция 80% от закононарушенията в фамилната сфера са свързани с алкохолна или наркотична взаимозависимост.

Това е статистика и няма друга статистика. Всичко останало (както в тази ситуация със Солженицин) - "милиони и милиони... ", е изсмукано от пръстите.

По този метод, вместо да лобират за въвеждането на изсъхнал закон в Русия, Пушкина и компания „ изпомпват “ най-радикалния „ напредничав “ законопроект, който унищожава фамилията.

Тук с невъоръжено око се виждат стърчащите уши на Истанбулската спогодба на Съвета на Европа, участниците в която са задължени да вкарат „ промени в обществените и културни модели на държание на дамите и мъжете, с цел да се изкоренят обичаите, традициите, които се базират на... стереотипни хрумвания за ролята на дамите и мъжете “.

Сред групите, подкрепили приемането на законопроекта, най-вече са свързани с ЛГБТ придвижването и феминизма: Ресурсен център за ЛГБТ хората, Филмов фестивал за правата на индивида, Училище за феминизъм, "Феминистки изясняват " - инициативна група, Феминистка инициативна група „ Клада “, Инициативна група „ Либерален феминизъм в Уфа “ и така нататък

Такъв е казусът, когато либералите от всички шарки, в това число прословутата “Медуза”, търчат да вземат мазни изявленията от депутатката от “Единна Русия” Оксана Пушкина. Пример за рядко единогласие. Почти същите хора - по този начин наречените либерали, демократи, западняци - избухваха от отвращение преди няколко десетилетия, припомняйки практиката от руския интервал да внасят на партийните събрания въпроси от персоналния живот на жителите. Времената се трансформираха.

Според новия закон неконтролираните пълномощия да се намесват във вътрешните работи на фамилията ще бъдат притежавани от: органите на Министерство на вътрешните работи, федералните изпълнителни органи, прокуратурите, всякаквити му там омбудсмани за правата на индивида, органите на федералните и локалните органи на самоуправление, профилирани организации за обществени услуги и (внимание!) асоциации и други неправителствени организации.

Посочените Неправителствени организации имат следните права във връзка с фамилиите:

- вземат участие в установяването на аргументите и изискванията за осъществяване на домашно принуждение и тяхното премахване;

- организират осведомителни акции, ориентирани към попречване на домашното принуждение и образование на популацията в региона на фамилните отношения;

- вземат участие в самостоятелна профилактична работа с нарушителите посредством потребление на форми на профилактично влияние.

При това е извънредно значимо това, че за малолетните и недееспособните лица приемането на “помощ” от Неправителствени организации носи насилствен темперамент, т.е. нито самите лица, нито родителите на непълнолетия, никой няма да бъде питан по отношение на налагането на тази “помощ”.

Съгласно законопроекта се вкарва солидна бюджетна основа, която трансформира сходни действия във финансово привлекателни освен за Неправителствени организации, само че и за благотворителните организации и самостоятелните бизнесмени. Така фамилията се трансформира в разграден двор.

Конституционните гаранции за отбрана на тайните и неприкосновеността на персоналния и фамилен живот от страна на разработчиците на законопроекта са изцяло пренебрегнати. Всякакви документи, всякаква информация за фамилията към този момент ще бъде налична за изцяло неоторизирани лица.

Основата за използването на ограниченията за предварителна защита на домашното принуждение е, inter alia, „ сигналът на жителите, които са разбрали за фактическото нахлуване и домашното принуждение, както и заканите от осъществяването му против лица в безпомощно или подвластно положение “.

Тоест, за навлизане в фамилния живот, е необходим просто сигнал или донос от някой външен човек, че сякаш има опасност от принуждение.

Усещате ли накъде духа вятърът? Сега фамилните въпроси на жителите ще бъдат предоставяни на Неправителствени организации, а в дълготраен проект на интернационалните "обществени " структури като “Грийнпийс” и WADA. Такива организации ще имат законното право да лишават деца и разделят съпрузи.

Всъщност законът разрешава на жителите да не разрешават общуването с членовете на фамилията и достъп до жилището, „ както е предписано “ при съществуването на избрани „ данни “ за домашното принуждение или опасността от него. В този случай заповед за отбрана може да бъде издадена без съд и разследване неотложно. Всичко това може да се направи срещу волята на „ жертвата “. Нарушаването на този правилник заплашва с арест.

Очевидно напредването на „ хомосексуалния тоталитаризъм “ скоро ще забрани както фамилиите, по този начин и раждането. Този закон ще бъде мощна стъпка в тази посока. Бракът ще се трансформира в нещо доста "неизгодно " и рисково. А развъждането на деца в престъпно закононарушение.

В допълнение към тези световни последствия, приемането на този законопроект ще провокира безкрайни жилищни кавги, защото заповедта „ да напусне мястото на взаимно престояване или взаимно престояване с лица, подложени на домашно принуждение “ ще стартира да се употребява доста постоянно в процеса на фамилния скандал.

Но в този колосален законопроект има още една разрушителна линия, обвързвана с въвеждането на законово неразбираемата идея за „ психическо насилие” в кодекса. Почти всичко попада под това! Няколко пъти повтореното искане е най-често срещаният образец за „ психическо принуждение “. От това могат да се възползват палави деца, свекърви, зетьове и демон знае кой.

Накратко, след приемането на този закон, ще настъпи същински пъкъл.

Не е изцяло ясно за какво е нужно. Какво е това: поредното осъществяване на тайния проект за подтикване на Русия в световния хомосексуално-феминистки подтекст? Или това е следващият спазъм на глобализма - акция, платена от интернационалните организации, или, най-просто казано, скришен скрит план против страна и народ, умислен от група лица?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР