Най-мощният Mercedes-Benz G-Class, който може да се купи от завода,

...
Най-мощният Mercedes-Benz G-Class, който може да се купи от завода,
Коментари Харесай

Ares облече Mercedes G-Class в костюм за Хелоуин, даде му 760 к.с. и му иска $700 000

Най-мощният Mercedes-Benz G-Class, който може да се купи от завода, е G65 AMG с V12 мотор, генериращ 621 к.с. и ускоряващ от 0 до 96 км/ч за единствено 5,1 секунди. Но основаната в Модела Ares Design, създател на която е Дани Бахар, някогашният президент на Lotus, не е по никакъв начин удовлетворена от тези параметри.

Това е X-Raid – облечен като за Хелоуин G-Class, чийто „ костюм” е доста, но доста безценен. Моделът е основан на G63, като Ares X-Raid употребява същия 5,5-литров B8 мотор на AMG, само че напомпан до 760 „ коня”. Максималната му скорост е лимитирана до 250 км/ч.

Панелите на купето са направени от въглерод и алуминий, с помощта на което тунинг ателието е свалило съвсем 200 кг тегло. Джантите са 22 инча, направени от кован алуминий.

Това е първият модел в обещаваната от Ares цяла моделна гама, който след няколко месеца ще бъде последван от купе, основано на Bentley Mulsanne- И двата модела ще се създават в завода на компанията в Модела, чийто цялостен потенциал ще бъде реализиран при започване на идната година.

"Амбициите ни са да предлагаме неповторими автомобила на запалянковците,” разяснява Дани Бахар пред Top Gear. Този е тъкмо подобен, неповторим, с неповторима цена от $700 000.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Компании, които изгарят по $1 милиарда на година са секси, само че статистически обречени

Прогноза: след 30 години колите ще се два пъти повече

Това са най-надеждните марки коли съгласно Consumer Reports
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР