Най-могъщият човек в най-могъщия бейзболен отбор на земята е слаб,

...
Най-могъщият човек в най-могъщия бейзболен отбор на земята е слаб,
Коментари Харесай

Тайните зад дълголетието на Янките на Брайън Кашман

Най-могъщият човек в най-могъщия бейзболен тим на земята е слаб, плешив, с очила мъж с растеж 5 фута и 7, който е израснал във плантация за коне в Кентъки. Холивуд се обърна към Брад Пит, с цел да изобрази дългогодишния изпълнителен шеф на A Били Бийн. Джейсън Александър (който по този начин или другояче има връзка с Янките) може да е по-добрият мач за Брайън Кашман.

В ера, в която лицата на оперативните отдели на бейзболните тимове са образовани от Бръшляновата лига, публични и висококвалифицирани да споделят малко - с лексикони, които са тежки за резистентност и предсказуемо моделиране - Кашман играе бейзбол в Католическия университет, приключва и всъщност получава магистърска степен в университета Джордж Щайнбренер. Ако можете да го извършите там, можете да го извършите на всички места.

Гласът на янките приказва като човек. Cashman назова сезона на Yankees 2023 година „ злополука “. Месеци по-късно, на фона на безконечен залп от стрели, хвърлени против него и всеки в линии, Кашман сподели, че проц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР