Най-модерният и голям мол в Пловдив PLOVDIV PLAZA определено ще

...
Най-модерният и голям мол в Пловдив PLOVDIV PLAZA определено ще
Коментари Харесай

Новият мол PLOVDIV PLAZA отваря с колекция от световни марки

Най-модерният и огромен мол в Пловдив PLOVDIV PLAZA несъмнено ще бъде място, където всеки ще може да откри нещо за себе си и да прекара свободното си време по най-приятния метод. След като неотдавна стана ясно, че международната фешън марка ZARA влиза с най-големия си магазин и най-нова интериорна идея за България дружно с Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear и H&M , към този момент са ясни и друга част от наемателите.

С отварянето на PLOVDIV PLAZA през ноември пловдивчани ще имат опция да избират и сред най-хубавите спортни марки, събрани в първия магазин на INTERSPORT в града на тепетата. Adidas, Nike, Puma, Reebok, Asics, New Balance, O`Neill, Salomon, The North Face, Columbia, Jack Wolfskin, Speedo, Head и Babolat са единствено част от марките, които спортните фанатици ще намерят в най-разпространената в света верига магазини за търговия на дребно на спортни артикули.

От PLOVDIV PLAZA са се погрижили за положителния имидж и на мощния пол с магазините на Teodor , IVENTI и LAZARINI .

Първият Центъра за поръчки на ИКЕА в района ще отвори порти в мол PLOVDIV PLAZA с повърхност от 2100 м2. В обзаведените мострени стаи ще може да се видят аранжирани комбинации на селекция от продуктите на шведската верига. Посетителите ще може да вземат азбучник ИКЕА, да създадат съвещания по отношение на своята покупка и да създадат поръчка от целия продуктов подбор, разполагаем в магазин ИКЕА в София, след което ще получават покупките си в Центъра за поръчки, без в допълнение оскъпяване за доставка. Освен това в новия търговски обект на ИКЕА ще се оферират спомагателни услуги като дизайн на кухня, монтаж и потребителско финансиране.

Пловдивчани ще бъдат първите, които ще имат опцията да пазарят украшения и аксесоари за дома и офиса в новия независим магазин на MIIO , които стъпват за първи път в България.

От мола са помислили и за най-малките си гости. Родителите ще могат да пазарят умерено или да изпият чаша кафе с другари, до момента в който децата им се забавляват в детския център на Тон Бонбон . Разположени върху повърхност от 1200 м2, модерните лабиринти, пързалки и занимания ще са съвършеното място за организирането на незабравими рождени дни и празненства. Блъскащи и спининг колички, мини боулинг, 6D кино, трамплини с фоум басейн, билярд маси, джаги, доста електронни и аркадни игри подсигуряват развлечение от нов клас на всички другари.

Специално създадени за деца стени за катерене ще допълват заниманията за най-малките.

И с цел да е елементарно намирането на дарове за малчуганите, в PLOVDIV PLAZA ще има богат избор от книги и играчки. Orange Center обезпечава на едно място книги, музикални и видео артикули, писалищен материали и артикули за офиса, копирни услуги. А Сиела в партньорство с Комсед ще предложат на посетителите огромно многообразие от книги на непознати езици и музикални артикули. В същото време обектът ще е същински парадайс за децата с безбройните и разнородни играчки и прелестни детски книжки.

Професионалните консултанти на Douglas ще се погрижат за съвършения външен тип на дамите. Изборът ще се добавя от висококачествена козметика в магазините на Lilly Drogerie и Radiant . Създадени в Гърция с ентусиазъм от цветовете и Средиземноморската просвета, продуктите на Radiant Professional оферират огромен избор от цветове, нюанси и текстури. Професионалните консултанти на марката ще са разполагаем на всяка жена, тъй че дружно да подберат цветове и техники за грим, които ще подчертаят естествената й красота.

След дългото извършване на покупки и радостните игри, пловдивчани ще могат да хапнат вкусна пица, приготвена пред очите им с определени от тях съставки от майсторите-пицари на Pizza Lab.

Феновете на бургерите могат да се спрат при неповторимите бургери от качествено телешко месо на Burger Chef . При тях ще намерите още пилешки и свински бургери, диетична серия пълнозърнести тортилли, калифорнийски хот-дог с бекон, пържени картофки и лучени кръгчета и гръцки гироси.

За ценителите на прясно приготвената паста Yozzi Pasta към този момент обявиха, че приготвят нови усети, изключителни италиански сосове и десерти за техния нов обект в PLOVDIV PLAZA. Разбира се, в мола ще има и от превъзходните сладоледени изкушения, направени с достоверни италиански артикули, както и невероятните белгийски вафли на добре познатите на пловдивчани Yozzi Yogurt .

Любителите на здравословното хранене също ще имат тяхното особено място. Fresh Bar ще предлага вкусни и здравословни фрешове, супи и салати, приготвени непосредствено пред клиента.

Докато се любуват на особено създадените 3D анимации на първия в България 16-метров LED екран, феновете на сладките изкушения ще може да похапнат от известните торти на сладкарница Неделя и бутиковите оферти на сладкарници Колекция или от приготвените на място печива на Coffee&Bakery. А за какво не и да отскочат до Starbucks за обичаната си освежаваща напитка?

От PLOVIDV PLAZA са се погрижили да спестят време на своите клиенти и за някои ежедневни отговорности като заплащане на сметки или консултация в офис на мобилните оператори Vivacom и Теленор или сключването на разнообразни застраховки, за които разполагаем е офисът на най-големия осигурителен брокер SDI .

И до момента в който дамите обновяват дрешника си, децата се веселят на воля, а татковците разискват спортните резултати на кафе или спортуват в Athletic Fitness , за фамилната кола ще се погрижат в автокозметичен център Auto Spa .

Голямото многообразие от магазини и услуги, разпределени върху повърхност от 35 000 м2 дефинират PLOVDIV PLAZA като място, където всеки може да прекара прелестно свободното си време, да се срещне с другари и даже да организира своите бизнес срещи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР