Най-модерната и бързо развиваща се охранителна фирма във Враца "Elite

...
Най-модерната и бързо развиваща се охранителна фирма във Враца "Elite
Коментари Харесай

Иновация в област Враца! Elite Team Security извежда сигурността на хората и тяхното имущество на най-високо ниво

Най-модерната и бързо разрастваща се охранителна компания във Враца "Elite Team Security " за следващ път се потвърди като водач на пазара. Компанията вкарва нови услуги, които издигат сигурността на хората и тяхното имущество на най-високо равнище, научи BulNews.bg.
Собствениците на охранителната компания са подготвили редица нововъведения, от които ще имат изгода както жителите на Враца и района, по този начин и институциите. "Elite Team Security " вкарват неповторим програмен продукт, който ще помогне за повишение на сигурността на хората и опазване на неприкосновеността на тяхното имущество. Става въпрос за технология от най-ново потомство, която към този момент е потвърдила своята успеваемост в народен и международен мащаб.
Съвсем скоро във Враца ще бъде интегриран програмен продукт, разпознаващ лицата на хората. Информацията ще се съхранява в база данни и ще оказва помощ за предварителна защита и откриване на закононарушения против личността и собствеността. Като за начало новите и съвременни камери ще бъдат сложени на едно от основните места в града - в региона на автогарата. Фирмата ще подмени свои съществуващи към този момент устройства изцяло безплатно. След като се потвърдят изгодите от новите камери, смяната ще продължи и на други места в града.
Това обаче не е единствената иновация, с която управлението на охранителната компания влиза в новото десетилетие. "Elite Team Security " готви и различен революционен артикул в опазването на реда и сигурността на хората и тяхното имущество. Ще бъде интегриран и програмен продукт за различаване на номера на коли. Пилотният план ще бъде създаден в село Лиляче, където компанията е получила покана да даде оферта за даване на охранителна услуга.
От присъединилите се общо три компании, "Elite Team Security " е показала най-хубави условия. Единствено те са предложили сходен революционен метод за опазването на реда в дребните обитаеми места. Цялата мрежа от камери за видеонаблюдение с новия програмен продукт в селото ще бъде построена изцяло безплатно. В плана е заложено и построяването на СОТ, както и други услуги.
Жителите на селцето недоволстват, че досегашната компания, отговаряща за сигурността им, е упражнявала напън върху тях и не им е предложила нищо повече от съмнителна физическа защита. По този мотив в събота в Лиляче ще се организира общоселско заседание, на което ще бъдат разисквани проблемите на хората и опциите за тяхното разрешаване. На него ще участват управленията на компаниите, участващи в конкуренцията, които ще имат опцията да убедят локалните в качеството на своята услуга. Очаква се в срещата да се включат и представители на общината и полицията, както и на застрахователната компания "Лев Инс ".
Новостите, предлагани от "Elite Team Security ", са приветствани от община Враца и кмета Калин Каменов, който интензивно се стреми да направи Враца "умен град ", а за какво не и да приложи същите практики и в селата в региона. Тепърва ще се потвърждава позитивният резултат от тези действия. С непрестанното развиване на технологиите си, с потвърдената добра взаимна активност с локалната власт и органите на реда, компанията затвърждава позицията си на водач в защитата и не стопира да работи в интерес на обществото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР