Най-много сняг за последните 24 часа в Бургаско е натрупал

...
Най-много сняг за последните 24 часа в Бургаско е натрупал
Коментари Харесай

Близо 30 см сняг в Малко Търново! Красиво е, нали?

 Най-много сняг за последните 24 часа в Бургаско е натрупал в Малко Търново – 28 см. Значителна е снежната завивка в Граматиково – 27 см, в Зидарово и Факия тя е 20 см, оповестиха за Burgas24.bg от Хидрометеорологичната обсерватория.

В Бургас за последното денонощие са регистрирани 28 л/кв.м дъжд. " Оранжев " код е разгласен в Бургаско и в още 8 области у нас. През нощта на доста места имаше снеговалежи, в Централна и Източна България те бяха значителни. В източните райони  има условия за виелици и навявания.

Над Черноморието през днешния ден ще е облачно с превалявания от сняг, по южното крайбрежие - най-вече влажен. Максималните температури на въздуха ще са сред 0° и 3°. Днес в Бургаско снеговалежите ще продължат. На места ще са обилни по количество и съпроводени с сдържан и мощен север-северозападен вятър. Ще има виелици и навявания. Количества на дъжда ще са към 20 л/кв.м, в обособени региони до 30 л/кв.м. След обяд дъждът ще отслабва.

Снимки на снежната приказка в Странджа разгласява кметът на Малко Търново Илиян Янчев. " Много красиво и снежно, само че в случай че пътувате из Странджа карайте деликатно ", предизвести той.

Вижте фотосите в нашата изложба!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР