Най-младият модел в света - французойчето Тилан Блондо, чиито родители

...
Най-младият модел в света - французойчето Тилан Блондо, чиито родители
Коментари Харесай

"Най-хубавото девойче на света" от 4-годишно е златна кокошка за майка си

Най-младият модел в света - французойчето Тилан Блондо, чиито родители са футболистът Патрик Блондо и актрисата Велоника Лубри, стартира първата си работа единствено на 4 години, написа Мирър. През 2011 година тя беше оповестена за " най-хубавото малко момиче на света ". Със сините си очи и фотогенично лице, беше ясно, че ще порастне красива госпожица. Но съгласно мнозина, измежду които и деятели за правата на детето, светът на модата не е най-подходящото място за малко дете.



Едва на 10 години тя се снима във " Вог " с надълбоко деколте и мощно гримирана, което шокира доста хора. Тогава майка й споделила, че и самата тя се шокирала, когато видяла фотосите, само че единствено по тази причина, че й дали да носи огърлица, струваща милиони евро.



В доста страни е неразрешено да се снимат модели под 16 години с аргумента, че стилният свят е " прекомерно сексуализиран за деца ". Майката на Тилан обаче не вижда нищо неприятно в това, вярвайки че е възпитала добре щерка си и тя има здрави правила.



Също по този начин считала, че е добре за щерка й още от дребна да научи какво е това работа, работни привички и заплата.



Днес момичето е на 16 години и твърди, че обожава работата си, сесиите, които снима, а също по този начин и пътуванията.



Тя възнамерява да продължи да се занимава с моделство, само че единствено до време.



" Отказваме 75 на 100 от предложенията, които ни се вършат и тя води напълно естествен живот, " упорства майка й.

Тилан е и звезда в Инстаграм, където има стотици хиляди почитатели.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР