Най-младата българска кинокомпания Cineland отваря първия си постоянен обект в

...
Най-младата българска кинокомпания Cineland отваря първия си постоянен обект в
Коментари Харесай

Cineland инвестира 3 млн. лв. в първи киносалон в София

Най-младата българска кинокомпания Cineland отваря първия си непрекъснат обект в София – в Bulgaria Mall. Плановете са до края на годината компанията да открие комплекс от осем кинозали на територията на комерсиалния център.

Инвестиционният проект, възлизащ на 3 млн. лева, планува възобновяване на интериора на залите, внедряване на най-модерната кинопрожекционна техника – Christie, както и основаването на VIP зала.

Планираме създаване на суперлуксозна кинозала, която ще може да се употребява за частни прожекции, корпоративни събития, гейминг надпревари и други действия. В залата ще се предлага сервиз на защити храни и питиета. Това ще е зала от ново потомство “, прецизираха от компанията за Economic.bg.

Плановете за развиване на новата локация включват привличането на младата аудитория, образуване на фестивални прояви, внедряване на съвременна стратегия за лоялни клиенти, осъществяване на корпоративни събития и кино министър председатели. Мисията на Cineland е да подчертае обществения детайл при ходенето на кино, в допълнение на качественото развлечение. И по този метод да се нарежда като желана локация за министър председатели на български и непознати кинопродукции, споделят още от компанията.
Коя е Cineland?
Компанията започва своята активност през 2015 година с два обекта в Габрово. Към 2022 година към този момент оперираме кина и в градовете Карлово, Плевен, Търговище и Велико Търново и кинокомплекс в Мол Перник. Дружеството стопанисва и няколко летни кина в градовете Ахтопол, Китен, Велико Търново, Перник, София. Обектът в Bulgaria Mall, който следва да бъде открит ще бъде и първия непрекъснат за компанията на територията на столицата.

Експанзията ще продължи и към други градове и с още нови планове, само че за момента от Cineland не издават повече информация за идните си проекти.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР