Най-мистичният и призрачен хотел в света се намира на остров

...
Най-мистичният и призрачен хотел в света се намира на остров
Коментари Харесай

Най-зловещият хотел в света! За една нощ от него изчезват всички гости, а после...

Най-мистичният и нереален хотел в света се намира на остров Бали, а от легендите за него напряко могат да ви настръхнат косите. Намира се малко преди Bedugul. Преди години, не доста от дълго време, до момента в който нощната промяна работи там, след вечеря всички посетители си лягат, заключват вратите от вътре. На сутринта, като идва дневната промяна, откриват, че всички са изчезнали и посетители, и личен състав.

" Идва полицията, вършат следствие - паспорти, облекла, движимости, всичко си е там, вратите са си заключени от вътре - единствено хората ги няма. След дълги следствия, заключението на полицията е, че хората са взети от духовете, тъй като притежателят не е изпълнявал церемониите, които всекидневно се вършат на Бали! До ден сегашен, няма новини за тях. Хотелът пустее, никой не смее да го вземе за бизнес и да работи в него ", споделя Петя Белевска, която живее от дълги години на приказния остров дружно със фамилията си.

Има и други версии.

Според една от тях, хотелът е преследван от призраци на служащи, които са умряли по време на строителството на хотела. Местните поданици и до ден сегашен заобикалят мястото и таксиметровите водачи отхвърлят да влязат в зоната поради духовете.

Друга доктрина твърди, че Томи Сухарто, наследник на президента по това време, строи парцела през 90-те като капиталов план. През 2002 година той е пратен в пандиза и тогава стопира строителството на хотела, който остава зарязан и пустеещ.

Независимо коя от всички версии е вярна, гледката на изоставения хотел е фактически страшна.















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР