Най-мащабното пътуващо книжно изложение в страната – Алея на “,

...
Най-мащабното пътуващо книжно изложение в страната – Алея на “,
Коментари Харесай

„Алея на книгата” - пред Централна поща в Пловдив от утре

Най-мащабното пътуващо книжно ревю в страната – „ Алея на “ , започва тазгодишния си маршрут в Пловдив, дружно с литературния фестивал на града – Пловдив чете. Продължителността на самодейността ще е цяла седмица - от 14-ти юни (понеделник) до 20-ти юни (неделя), в това число. Работното време на ревюто ще бъде всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч.
И тази година мястото на срещата на читателите с книгите е Площад Централен, пред Централната поща. Именно там ще бъдат ситуирани обичайните бели шатри - 20 на брой с близо 60 от водещите български издатели и книготърговци и техните селектирани и най-нови книжни оферти.
 Десетте най-четени книги - какво четоха българите през 2020 Десетте най-четени книги - какво четоха българите през 2020
С времето четенето става все по-предпочитана алтернатива на българите за разформироване в свободното време. 2020 година несъмнено беше странн...
„ Алея на книгата ” - Пловдив 2021 се провежда от Асоциация „ Българска книга “ и се реализира с поддръжката на Национален фонд „ Култура ”. Събитието организира дружно със XIX издание на годишния книжовен фестивал „ Пловдив чете ”. „ Алея на книгата ” - Пловдив ще се организира при прецизно съблюдаване на противоепидемиологичните ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР