Най-мащабното модно събитие Sofia Fashion Week AW 2018 стартира на

...
Най-мащабното модно събитие Sofia Fashion Week AW 2018 стартира на
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова е лицето на седмия сезон на Sofia Fashion Week AW 2018

Най-мащабното фешън събитие Sofia Fashion Week AW 2018 започва на 17-ти септември и ще се организира в границите на пет вечери в зала EFE, хотел " Маринела ". Български и международни марки, гост-дизайнери от чужбина, ще показват новите есенно-зимни сбирки за сезон 2018-2019 година Първата вечер, както постоянно е отредена за българските дизайнери.

На сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 ще забележим одобрени имена в българската фешън промишленост,като Жана Жекова, Христо Чучев, Атанас Парушев и Поля Кинова.

За трети път в стилното събитие на София ще вземат участие Biliana Yotovska label, Be Queen Fashion House и 29DESIRES.

 Ивайла Бакалова е лицето на седмия сезон на Sofia Fashion Week AW 2018

Феновете на модата ще видят сбирки особено направени за събитието. Трикратната носителка на премията на Академията за мода " Златна игла ", Жана Жекова за следващ път ще потвърди своите умения като дизайнер. Новата й сбирка е въодушевена от свежи пролетни нюанси създаващи естетика и запаметяваща се хубост.

Изцяло нова сбирка ще покаже и дизайнерът Христо Чучев. През годините той съумя да наложи собствен почерк в формалната мода. За неговият жанр са присъщи ефирност, лекост в размерите,безкомпромисен избор на висококачествени материи, прецизна ръчна направа и неповторими елементи.

Конкуренцията в моделите от висок клас ще бъде огромна, тъй като на сцената ще забележим и изключителните модели на фешън къща Paloma Fashion - синоним за жанр и изтънченост. Това е стилната марка, която се отличава с напълно ръчно направени сватбени и публични тоалети. Моделите в сбирката на Поля Кинова са основани от извънредно красиви дантели и ефирни платове особено за церемония вечерта на стилното събитие.

Мъжката част ще бъде заинтригувана от сбирката на Атанас Парушев,който е заложил на платове от извънредно висок клас, а за изисканите господа създава самостоятелни поръчкови планове.

 Ивайла Бакалова е лицето на седмия сезон на Sofia Fashion Week AW 2018

Два български марката ще покажат спортна визия на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018. Biliana Yotovska label e лимитиран бранд, основан от фитнес модела и Бикини-фитнес първенец - Биляна Йотовска. Спортните сетове готови от нея са предстоящо секси, типичен и стилно поднесени. Нейното обръщение към всички спортуващи е " Тренирайте, грижете се за здравето си и бъдете смели ".

В противоречивата сбирка на Flair " Feel the Move " ще забележим смели контрасти. За първи път те ще излязат на стилната сцена в бяло и черно в безапелационен контрастност и ще разсънят естествената пристрастеност за придвижване.

Най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода в България, 29DESIRES, ще насочи фокуса към дамата, която стои сред модерния Запад и мистичния Изток събрала най-хубавото от двете култури в своята визия.

Модните марки Queen Fashion House и БАНДЕРОЛ ще бъдат впечатляващи и провокативни,както постоянно с новите си haute couture сбирки.Новият сезон за IMANE дава обещание да бъде дръзновен, като залага на градския изискан и лежерност.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР