Най-мащабното модно събитие Sofia Fashion Week AW 2018 стартира на

...
Най-мащабното модно събитие Sofia Fashion Week AW 2018 стартира на
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова е лицето на седмия сезон на Sofia Fashion Week AW 2018

Най-мащабното фешън събитие Sofia Fashion Week AW 2018 започва на 17 септември и в границите на пет вечери в зала EFE в хотел „ Маринела “ български и международни марки и гост-дизайнери от чужбина ще показват новите есенно-зимни сбирки за 2018-2019 година Първата вечер, както постоянно е отредена за българските дизайнери.
 01  02  08  06  07  05  03  04
На сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 ще забележим одобрени имена в българската фешън промишленост, като Жана Жекова, Христо Чучев, Атанас Парушев, Поля Кинова.

За трети път в стилното събитие на София ще вземат участие Biliana Yotovska label, Be Queen Fashion House и 29DESIRES.

Феновете на модата ще видят сбирки, особено направени за събитието. Трикратната носителка на премията на Академията за мода „ Златна игла “, Жана Жекова за следващ път ще потвърди своите умения като дизайнер във висшата мода. Новата й сбирка е въодушевена от свежи пролетни нюанси, създаващи естетика и запаметяваща се хубост.

Изцяло нова сбирка ще покаже и дизайнерът Христо Чучев. През годините той съумя да наложи собствен почерк в формалната мода. За неговия жанр са присъщи ефирност, лекост в размерите, праволинеен избор на висококачествени материи, прецизна ръчна направа и неповторими елементи.

Конкуренцията в моделите от висок клас ще бъде огромна, тъй като на сцената ще забележим и изключителните модели на фешън къща Paloma Fashion – синоним за жанр и изтънченост. Това е стилната марка, която се отличава с напълно ръчно направени сватбени и публични тоалети. Моделите в сбирката на Поля Кинова са основани от извънредно красиви дантели и ефирни платове особено за церемония вечерта на стилното събитие.

Мъжката част ще бъде заинтригувана от сбирката на Атанас Парушев, който е заложил на платове от извънредно висок клас, а за изисканите господа създава самостоятелни поръчкови планове.

Два български марката ще покажат елегантна спортна визия на сцената на Sofia Fashion Week AW 2018. Biliana Yotovska label e лимитиран бранд, основан от фитнес модела и Бикини-фитнес първенец – Биляна Йотовска. Спортните сетове, готови от нея, са предстоящо секси, типичен и стилно поднесени. Нейното обръщение към всички спортуващи е „ тренирайте, грижете се за здравето си и бъдете смели “.

В спортната сбирка на Flair “Feel the Move “ ще забележим смели контрасти. За първи път те ще излязат на стилната сцена в бяло и черно в безапелационен контрастност и ще разсънят естествената пристрастеност за придвижване.

Най-популярният онлайн бранд за дизайнерска мода в България 29DESIRES ще насочи фокуса към дамата, която стои сред модерния Запад и мистичния Изток, събрала най-хубавото от двете култури в своята визия.

Модните марки Queen Fashion House и БАНДЕРОЛ ще бъдат впечатляващи и провокативни, както постоянно с новите си haute couture сбирки. Новият сезон за IMANE дава обещание да бъде дръзновен, като залага на градския изискан и лежерност. Брандът „ Wolf Walley “ ще добави палитрата с нова доза грациозност за младите дами и децата, показани от най-красивите дами на Европа.

Бременните дами също не са забравени, специфична сбирка за тях е подготвила фешън къща Instinkt. Това е единственият бранд в България, който предлага елегантни, красиви и публични облекла за бременни дами.

Дизайнерът Гергана Петрова от фешън къща Vanitas Fashion House ще изненада публиката със синтез сред модерното и екстравагантното със стилното и практичното в една спортно-елегантна визия. На сцената на Sofia Fashion Week AW 2018 ще има място и за младата дизайнерка Стефи Тодорова, която ще дебютира с сбирката си “Vivo ”, сътворена в композиция от мода и музика.

Допълнение към елегантната визия на всеки може да бъдат слънчевите или диоптрични очила на българския бранд КWIAT. Новите дизайнерски модели, основани от българи за българи, ще ще предложат повече метал, разнообразни форми и цветове.

Седмото издание на Sofia Fashion Week AW 2018 още веднъж дава късмет на българската мода. Още първата вечер надарените дизайнери превземат с искра, жанр и автентичност и трансформират форума в запаметяващо се и значимо събитие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР