Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува тази

...
Най-мащабното грил турне, организирано от Coca-Cola и Lidl, гостува тази
Коментари Харесай

Бургас посреща кулинарната грил фиеста на LIDL и COCA-COLA

Най-мащабното грил турне, проведено от Coca-Cola и Lidl, гостува тази неделя в Бургас, а още от събота стартират кулинарните тествания за гостите и жителите на града. Предварителният избор на районни финалисти ще се организира на 19 август 2017 година след 12:00 ч. в хотел Мираж, където всички кандидат-майстори ще би трябвало да донесат свои кулинарни творби, с цел да показват грил умения пред началник Манчев и началник Шишков. Двамата кулинарни специалисти ще изберат най-умелите участници, които ще премерят сили в пряк грил дуел пред аудитория в неделя от 18:00 ч. и ще дефинират най-хубавия грил-майстор от Бургас. Регионалният победител ще показа града на финала в София и ще се бори за купата Грил-майстор на България и огромната премия от 2 500 лева против най-хубавите кулинари от останалите пет града – Стара Загора, Русе, Варна, Пловдив и София.
В неделя Морската градина ще стане хазаин на ценителите на вкусните грил изкушения, освежаващите питиета и добре прекараното време навън със семейство и другари. Старт на апетитната самодейност „ Да споделим грила “ ще бъде даден със занимания за най-малките тъкмо в 10:00 ч., а за край пространството пред Пантеона ще се огласи и от симпатягите от група АКАГА, които ще забавляват всички почитатели до 22:00 ч.. Бургазлии ще имат опция да опитат от особено създаденото меню, приготвено от умели майстори на грила, само че в това време, всички искащи ще могат сами да си подготвят бургери, стекове, ребра или да импровизират с разнообразни качествени артикули.
Организаторите са планували разнообразни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева, както и вълнуващ летен концерт на групите Rewind и АКАГА. Чрез самодейностите „ Да споделим грила” Coca-Cola и Lidl сплотяват старания, с цел да дарят благополучие в споделените мигове, прекарани със семейство и да дадат опция на от ден на ден хора да прекарат пълноценни моменти с близки и другари, споделяйки занимателни моменти и вкусна и качествена храна и питиета.
Следващата спирка на най-мащабното грил турне ще бъде на 27 август в Пловдив, а огромният край на вкусната фиеста ще посрещне всички почитатели на грила при започване на септември, когато ще се организира и финалът на Националния шампионат по състезателен грил и ще бъде избран Грил-майстора на България. Всички искащи и ценители на добре приготвените бургери, ребърца и други грил прелъщение, могат да се записват за присъединяване на www.grillmaistor.bg

www.grillmaistor.bg
www.facebook.com/lidlbulgaria
www.facebook.com/cocacolabulgaria
За Coca-Cola
Coca-Cola е най-известната и най-продаваната безалкохолна напитка в историята, както и най-разпознаваемата марка в света. България е първата страна от някогашния социалистически лагер, където през 1965 стартира бутилиране на Coca-Cola. Страната ни е първата, в която международния бранд позволява изписването върху етикета на своето непокътнато име да е на кирилица – „ Кока-Кола “.
За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в над 25 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 200 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. Лидл България е притежател на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-хубаво съответствие цена-качество на артикули със лична марка и 7 оценки QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на артикули със лична марка в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР