Най-малкото нещо, което Москва иска да види, е американски самолети

...
Най-малкото нещо, което Москва иска да види, е американски самолети
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Москва не иска да види американски самолети у нас

Най-малкото нещо, което Москва желае да види, е американски самолети у нас. С тези изтребители България ще стане напълно натовска страна. Русия постоянно е приемала България за даденост. Никога не е имало почитание към нас, както към Сърбия и Гърция. Това съобщи някогашният дипломат в Съединени американски щати Елена Поптодорова.
Снощи Владимир Путин е пропуснал България в поздравленията си за Нова година, само че е поздравил топло Вучич, Ципрас, Орбан. Това е следващият факт, че ние би трябвало да гледаме националните си ползи и да се еманципираме. Факт е, че всеки политик, който се пробва да прави това, бива отстрелван. За образец ще дам обстоятелството, че когато България се опита да прави свои изследвания за газ, всички участващи и подкрепящи тази концепция бяха отстранени. Лошото е, че вълната от антиамериканско и антиевропейско говорене не стопира ", сподели още Поптодорова пред bTV.

Тя разяснява и случая с планове телефон в килията на Николай Банев и изказванията на прок. Гешев за организирането на хибридна офанзива от Русия: Очевидно е допустимо да се сътвори Евразийска партия в България. Очевидно е, че отпред на тази партия не може да застане Николай Банев. Най-странното е, че тази партия ще се основава като контраст на Атлантическия клуб. Тази партия ще има за цел да отклонява България от евро-атлантическата й тенденция. На мен най-голямо усещане в думите на зам.-главния прокурор ми направи обстоятелството, че Банев е разговарял с съветски лобисти, а не с публични лица. Ясно е, че Владимир Путин няма да вдигне телефона на Банев, само че е ясно, че без негово познание не може да се сътвори такава партия ", уточни Ппоптодорова.

Конкурсът за нов изтребител е тотално комплициран. Този проблем се влачи години наред. Трябва повече политически кураж. Премиерът Бойко Борисов желае да даде на всеки по равно. Това във вътрешен проект работи, само че в интернационален не, сподели още тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР