Най-малко трима души са загинали при наводнения в района на

...
Най-малко трима души са загинали при наводнения в района на
Коментари Харесай

Наводнения в Турция взеха жертви, а 3-месечно бебе е в неизвестност

Най-малко трима души са починали при наводнения в региона на Централен Анадол, а екипите за търсене и избавяне не престават да търсят изчезнало тримесечно бебе, заяви турската държавна Дирекция за ръководство при бедствия и изключителни обстановки.

Проливни дъждове предизвикаха наводнения в турския Черноморски район, наводнявайки къщи и работни места също и навътре в страната, най-много в Невшехир и Аксарай.

В Невшехир безжизнените тела на двойка, за която е открито, че е била в автомобил, отвеян от наводнението, до момента в който се е движел, са били открити на към 500 метра от автомобила им след близо три часа интензивна работа.

В Аксарай, с изключение на вредите по къщите, работните места и магазините, проливният дъжд е предизвикал проваляне на пътища, което е оставило доста поданици блокирани в колите им.

Екипите на АФАД и турската жандармерия сполучливо избавиха 14 души, блокирани в града, само че по време на напъните за евакуация беше открито безжизненото тяло на една жена. Местните управляващи оповестяват и за проваляне на път наоколо до бензиностанция в покрайнините на града.

Двойка, блокирана в автомобила си, съумяла да се избави, само че тримесечната им щерка се изплъзнала от ръцете на 25-годишната си майка и била отнесена от водния поток.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР