Най-малко три хиляди украински нацисти остават на територията на индустриалната

...
Най-малко три хиляди украински нацисти остават на територията на индустриалната
Коментари Харесай

Инструкторите от НАТО в Мариупол: Интригата остава

Най-малко три хиляди украински нацисти остават на територията на индустриалната зона на Мариупол “Азовстал ”. На същото място, съгласно многочислени източници, има задгранични наемници и постоянни офицери от НАТО.

Сега се нанасят мощни удари по територията на индустриалната зона. Видеото е оповестено от военния пълководец Семьон Пегов. В същото време се оповестява, че на територията на Азовстал към този момент са влезнали авангардните щурмови отряди на националната милиция на ДНР и на съветските въоръжени сили.

Военният публицист Дмитрий Стешин удостоверява, че предприятието има доста задгранични съветници, „ експерти по тиха война “, които „ би трябвало да бъдат извадени за яката, с цел да бъдат показани по всички телевизионни канали на планетата “. Ето за какво бяха подхванати толкоз доста опити на Украйна да провежда евакуация с хеликоптери.

„ Мисля, че там седят куп съветници, някакви експерти по тиха война, офицери от разузнаването и просто политици. Освен това тези хора не са минавали през държавното управление на Украйна, а по персоналните контакти на батальона с английското и американското разузнаване. Те би трябвало да бъдат избавени, доста се надявам, че ще бъдат извадени от тунелите под “Азовстал” за яката и ще бъдат показани по всички телевизионни канали на планетата. Ще ги попитаме какво са правили там и защо”, сподели Стешин при Соловьов.

„ Но в случай че всичко отиде към това, мисля, че личните им нацисти няма да ги оставят да живеят до дъно “, допусна водещият.

„ Да забележим, ще бъде още по-интересно. Честно казано, не скърбя за никого там. Нервите изтекоха и милостта също “, отговори журналистът.

Данните за задграничните инструктори се удостоверяват от политолога Сергей Марков.

„ Последните борби ще се водят на територията на цех “Азовстал”. Смята се, че към момента има военни съветници, офицери от разузнаването на Съединени американски щати и Англия и даже Франция.

И главната цел на страните от НАТО в този момент е да изведат тези офицери, с цел да не разкрият дейното им присъединяване в борбите на страната на киевския режим.

2. Втората цел е да се отсрочи времето, належащо за прекачване на огромни размери оръжия в ръцете на въоръжените сили на Украйна за оптимални вреди на съветската войска в бъдещи борби “, написа специалистът.

Също по този начин, базирайки се на свои източници, политологът Марат Баширов удостоверява наличието на висши офицери от НАТО в Азовстал. По думите му чужденците се пробват да договарят непосредствено за евакуацията си.

„ НАТОвците се свързаха до нашето разузнаване посредством открит радиоканал и желаеха да им дадат опция да се изтеглят в Днепропетровск. Тази група включва полковници. Общият брой на западните военни е няколко десетки. Преди това те се пробваха да отлетят с украински хеликоптери, само че както си спомняме, през вчерашния ден покрай Мариупол бяха свалени още два. Тоест този прозорец беше затворен и в този момент няма различен метод да се мине по пътищата. И за това би трябвало да преминат през нашите войски “, сподели Баширов.

Той даде за образец сходна история в Сирия, когато към 40 чиновници на “Мосад”, също обградени, желаят кулоар. Предоставен им е, а информацията не е оповестена. Експертът обаче е уверен, че в тази ситуация с Мариупол сходен компромис е изключен.

„ Първо е належащо да желаяме прехвърлянето на всички наши пленници при нас. На второ място, да създадем обявата обществено притежание в наличието на наши и западни медии, както и на интернационалните организации. Трето, да се запишат персоналните данни на офицерите, към кои звена са разпределени, както и какви задания са изпълнявали. Със сигурност там има инструктори и по-важното - щабни офицери, тъй като ще потвърди планирането на военна интервенция против Русия.

И като бонус ще получим повратна точка в осведомителната война, водена против нас на Запад. Такава история ще бъде показана от всички, даже и най-русофобските малките екрани и вестници. Впоследствие ще можем да извикаме и тези офицери като очевидци в процеса против нацистите. И последно: публичността на капитулацията ще отстрани съмненията за предателска капитулация от московските управляващи, а такива настроения са мощни измежду военните “, сигурен е Баширов.

ВИДЕО: https://ok.ru/video/3550634183300?fromTime=46

Превод: В. Сергеев

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР