Най-малко три деца са загинали вследствие на стрелба в частно

...
Най-малко три деца са загинали вследствие на стрелба в частно
Коментари Харесай

Най-малко три деца бяха убити при стрелба в християнско училище в Нашвил, щата Тенеси

Най-малко три деца са починали в резултат на пукотевица в частно християнско учебно заведение в американския град Нашвил, щата Тенеси. Заподозреният е бил убит, съобщи Ройтерс, като се базира на представители на локалните управляващи. Много хора са потърпевши. Броят им не бе конкретизиран.

Местната полиция заяви в " Туитър ", че обвиненият е бил погубен от отзовали се на сигнала за пукотевица служители на реда, само че не посочи дали става въпрос за мъж или жена.

По информация на в. " Ню Йорк таймс " три деца с огнестрелни рани са били признати в локална болница, където била установена гибелта им.

Частното християнско " Училище на Завета " е било учредено през 2001 година от Презвитерианската черква на Завета в Нашвил, като там се образоват към 200 деца от предучилищна възраст до шести клас, излиза наяве от уеб страницата на образователното заведение.

Миналата година в учебното заведение е била извършена обучителна стратегия за деяние при положение на деен стрелец, заяви локална телевизия.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР