Най-малко шестима са убитите при стрелба, която неизвестно лице откри

...
Най-малко шестима са убитите при стрелба, която неизвестно лице откри
Коментари Харесай

Поредно масово убийство в САЩ - след стрелба в супермаркет

Най-малко шестима са убитите при пукотевица, която незнайно лице откри в супермаркет в Боулдър, Колорадо, оповестява The Wall Street Journal, представен от БГНЕС.
Според информацията, измежду починалите има служител на реда. Вестникът отбелязва, че чиновниците на реда са съумели да задържат нападателя. Местната полиция към момента не е удостоверила тази информация. Американски телевизионни канали демонстрираха фрагменти, на които се вижда по какъв начин служители на реда извеждат гол до кръста мъж, евентуално стрелеца, от постройка на супермаркета.
 Стрелба и убити в три обособени спа центъра в Джорджия - допустимо е да е с претекст ковид Стрелба и убити в три обособени спа центъра в Джорджия - допустимо е да е с претекст " ковид "
Осем души бяха убити и двама ранени при пукотевица в три разнообразни спа центъра в американския щат Джорджия, заяви FOX5, представена от БГНЕС....
Говорителят на Белия дом Джен Псаки съобщи, че американският президент Джо Байдън към този момент е осведомен за случая. " Президентът беше осведомен за стрелбата в Колорадо, екипът му ще го държи в течение, до момента в който събитията се развиват ", написа Псаки в своя Туитър.
По-рано от полицейското ръководство на Боулдър оповестиха, че незнайно лице е разкрило огън покрай супермаркет King Soopers. По-късно стрелецът е влезнал в постройката на магазина. Възможно е нападателят да е имал съучастници.
По-късно ръководителят на полицейското ръководство Кери Ямагучи заяви на конференция, че стрелецът е арестуван. " В момента опасността е отминала. Лицето, разкрило пукотевица, е арестувано. Той е ранен и му се оказва здравна помощ ", се споделя в изказването
Говорител на полицията също удостовери по-ранните известия в медиите, че няколко души, в това число служител на реда, са починали вследствие на стрелбата. Той не уточни точния брой на смъртните случаи, само че изясни, че съгласуваните дейности на чиновниците на реда са помогнали да се избегне по-голям брой жертви.
 Десетки простреляни при пукотевица на заравяне в Чикаго Десетки простреляни при пукотевица на заравяне в Чикаго
Репортерът на CBS в Чикаго Джермонт Тери заяви, че при всеобща пукотевица в Чикаго са били ранени най-малко 16 души, съобщи БГНЕС. " Говорих с...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР