Най-малко седем души бяха ранени при стрелба в училище южно

...
Най-малко седем души бяха ранени при стрелба в училище южно
Коментари Харесай

Пак стрелба в училище в САЩ - този път в Колорадо

Най-малко седем души бяха ранени при пукотевица в учебно заведение южно от град Денвър, оповестява CNN, представена от БГНЕС.
Шерифската работа на окръг Дъглас в Колорадо разгласи, че са задържани двама обвинени за стрелбата.
Инцидентът станал малко пред 14:00 часа локално време, като от учебното заведение се обадили в полицията, с цел да оповестят за " доста изстрели ". Когато първите служители на реда се отзовали на сигнала, още се чували изстрели.
Властите оповестиха, че към момента не знаят дали обвинените са възпитаници в учебното заведение, което се посещава от 1850 деца от всички възрастови групи. Първоначално служителите на реда споделиха, че търсят трима души, само че по-късно оповестиха, че не търсят други, с изключение на двамата обвинени.
Три лечебни заведения в региона споделиха, че са приели общо 8 пациенти след стрелбата в учебното заведение.
Учебното заведение се намира на към 11 километра от гимназията Колумбайн, където преди 20 години беше осъществено едно от най-известните всеобщи убийства на възпитаници в Съединени американски щати.
Преди 3 седмици полицията в окръг Дъглас разпореди затваряне на учебни заведения, откакто считана за рискова и въоръжена жена заплаши с нахлуване поради убийствата в Колумбайн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР