Най-малко съм очаквала демонстрация на слаби нерви от силов министър.

...
Най-малко съм очаквала демонстрация на слаби нерви от силов министър.
Коментари Харесай

Атанасова към Рашков: Най-малко съм очаквала демонстрация на слаби нерви от силов министър

Най-малко съм очаквала проява на слаби нерви от силов министър. Това съобщи пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. 
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 187
По време на въпрос от страна на ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, министърът на вътрешните работи стана и си потегли без да я изслуша.

Тя уточни, че не може Рашков да споделя, че измененията в Наказателно-процесуален кодекс се разискват с адвокатски адвокатски фирми.

„ Не може да напуща съвещание, когато се задават въпроси. Редът е напълно различен. Ако Министерски съвет, включително и вътрешният министър имат концепция за каквото и да е законодателно предложение, то се внася по реда, разказан в Закона за нормативните актове. Ако не, депутат може да припознае предлагането и то да се внесе в Народното събрание, където да се разиска. Обсъждане с адвокатски адвокатски фирми е отвън всякаква логичност на законодателния развой “, акцентира Атанасова.  

Според нея концепциите на ръководещите са разхвърляни.

 „ Уж имащи за цел да улеснят самия развой, а в действителност възнамерявайки да лишат прокуратурата, която е стопанин на досъдебното произвеждане, според Българската конституция, от избрана опция да надзирава и управлява проверяващите органи, е цялостен нонсенс като изказване. Твърденията, че всички процесуално-следствени дейности – претършуване, изземване и искане за СРС-та, би трябвало да се развиват по различен ред, друг от сегашния Наказателно-процесуален кодекс, както и текстовете, касаещи неотложността на тези следствени дейности, както и текстовете в различен закон за това кой и по какъв начин да позволява потреблението на СРС – това всичко са законодателни хрумвания, които не ми се ще да свързвам с последните събития ", разяснява Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,. 

По думите й желаните промени в Наказателно-процесуален кодекс и арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов са явно свързани. 

" Толкова очевадна проява на такава причинно-следствена връзка няма по какъв начин да си обясня по различен метод, като се изключи че има връзка с тези събития. Тук беше шефът на Групово дело „ Полиция “, чийто чиновници са направили нелегално съобразни дейности. Те са незапознат орган по дейностите, осъществени в четвъртък и петък и това несъмнено беше открито. Предстои да се откри и от Софийския областен съд, към който към този момент има упования, тъй като юристът на Борисов, Горанов и Арнаудова е внесъл тъжба. Абсолютно лишено от всевъзможен смисъл е това, което се случи през днешния ден в тази комисия. Обсъжданията на законодателни въпроси не се вършат по този метод ", съобщи Атанасова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР