Най-малко осем футболисти ще напуснат ЦСКА след края на сезона.

...
Най-малко осем футболисти ще напуснат ЦСКА след края на сезона.
Коментари Харесай

ЦСКА се разделя с осем играчи

Най-малко осем футболисти ще изоставен ЦСКА след края на сезона. На огромна част от тима договорите изтичат и нищо чудно да са си намерили нови тимове, оповестява Труд. 

Сред най-сигурните напускащи са Мено Кох и Емануел Шакич. Нидерландецът по този начин и не влезе във форма след тежката травма през 2021 година, а е измежду най-добре платените в ЦСКА. Австриецът пък бе доведен от някогашния треньор Нестор Ел Маестро, а с нищо не впечатлява, с цел да заема мястото на някой българин. Много евентуално е да изоставен още Данило Асприля и Фернандо Каранга. Ще се мисли за бъдещето на Енес Махмутович и Иван Турицов, само че не е изключено двамата бранители сами да пожелаят да не преподновят контрактите си.

Най-голямата цел на ЦСКА е да задържи вратаря Густаво Бусато.

Желанието на новите шефове е да има по-голям баланс в тима. И по тази причина би трябвало „ да пипат с бели ръкавици “ при решаването за взимане и освобождение на футболисти.

Каранга въпреки всичко влезе в групата на ЦСКА за гостуването против Лудогорец. В сряда бразилецът сподели, че не може да играе поради болки. На идващия ден беше на друго мнение. Грип обаче остави Улаус Скаршем в София. Норвежецът подвигна 40 градуса и не съумя да се оправи. Сънародникът му Джонатан Линдсет е осъден и също не е на линия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР