Най-малко осем души са били убити и още толкова -

...
Най-малко осем души са били убити и още толкова -
Коментари Харесай

Най-малко 8 загинали при въоръжено нападение в Еквадор

Най-малко осем души са били убити и още толкоз - ранени през вчерашния ден при въоръжено нахлуване в Гуаякил (в югозападната част на Еквадор), заяви полицията, представена от Агенция Франс Прес.

Това е третият изблик на принуждение в границите на два дни в тази страна, в миналото оазис на мира в района.

" Няколко въоръжени лица в автомобил откриха огън по група хора в квартал в южната част на града към 18,55 ч. локално време (23,55 ч. по Гринуич) ", се споделя в изказване на полицията.

" Двама души са починали на място ", а останалите са умряли от раните си, посочи полицията, като добави, че осем ранени лица са били арестувани.

В петък петима еквадорски туристи бяха отвлечени и убити на плажа в Аямпе, също в югозападната част на Еквадор, откакто бяха комплицирани със противници на нападателите. Същия ден четирима души, измежду които и един боен, бяха убити в град Манта, в югозападната част на страната.

Еквадор в миналото беше оазис на мира, само че страната беше обхваната от принуждение, откакто се трансформира в главен пункт за експорт на кокаина, създаван в прилежащите Перу и Колумбия, отбелязва Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР