Най-малко осем души бяха убити, а други ранени при нов

...
Най-малко осем души бяха убити, а други ранени при нов
Коментари Харесай

Нов инцидент в Тексас: Жертви и ранени след като автомобил се вряза в автобусна спирка

Най-малко осем души бяха убити, а други ранени при нов случай в американския щат Тексас. Автомобил се вряза в автобусна спирка край център за бездомни и мигранти в Браунсвил край границата с Мексико. Полицията проверява дали дейностите на водача са били умишлени. За момента е упрекнат в неразумно шофиране, само че следствието продължава. Има възможност да му бъдат повдигнати още обвинявания.

 
Свидетелите споделят, че колата е изгубила надзор. Все още се проверява дали е било случай или тенденциозен акт. Когато хората са стигнали на мястото, са почнали да оказват помощ на други там. И в действителност са съумели да задържат водача, до момента в който полицията дойде на мястото на случая.
Мартин Сандовал, следовател

Междувременно управляващите в Тексас идентифицираха стрелеца, който през вчерашния ден умъртви осемдуши, измежду които и деца, в търговски център в Далас. Разследват се и претекстовете на 33-годишния Маурисио Гарсия. Според очевидци той е носел нашивка с надпис-акроним на фразата " Десен отряд на гибелта ", известна измежду десните екстремисти и групите, вярващи в превъзходството на бялата раса. 

Служители в центъра си спомнят за ужаса на стрелбата. 

 
Чух по какъв начин шефът ми споделя: " Излизайте през вратата! Всички да излязат! “ И тогава отвориха спешния излаз. Избягах. Щом излязох на открито, се чуха изстрели. Беше оглушително. Звучеше като че ли той беше доста, доста близо. Бягах колкото се може по-бързо, пробвайки се да си кажа, че не би трябвало да примирам, тъй като бягах за живота си.
Андрия Гейтър

Американският президент Джо Байдън още веднъж прикани за по-строги закони за носене и владеене на оръжие.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР