Най-малко осем души бяха ранени, след като ван се вряза

...
Най-малко осем души бяха ранени, след като ван се вряза
Коментари Харесай

Ван се вряза в пешеходци в Лос Анджелис

Най-малко осем души бяха ранени, откакто ван се вряза в пешеходци пред ресторант в американския град Лос Анджелис, заяви „ Лос Анджелис Таймс “.

Силите за сигурност оповестиха, че не става въпрос за терористично нахлуване, а за пътен случай. Ванът се е блъснал в друга кола, а ударът е изпратил транспортното средство на тротоара.

Шофьорът на вана се е опитал да избяга след случая, само че е бил задържан от полицията. Първоначалната информация сочи, че е минал на алено.

Към мястото на случая бяха изпратени служители на реда, както и екипи на спешна помощ. Първоначално се е основала суматоха измежду пешеходците. Петима мъже и три дами – на възраст сред 18 и 51 години – са настанени в болница за лекуване.

44-годишна жена е в сериозно положение, разкриха управляващите. Състоянието на други трима пък е тежко. Ресторантът се намира на метри от пътното платно. Няколко маси са сложени край тротоара.

„ Всички бяха в суматоха. Някои крещяха и плачеха “, разкри очевидец на случилото се. Полицията уточни, че водачът на вана не е работил с предумисъл. Силите за сигурност изключват и версията да е бил пийнал или под въздействието на наркотични субстанции.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР