Най-малко над 1 000 лева на курс е изкарвал полицаят,

...
Най-малко над 1 000 лева на курс е изкарвал полицаят,
Коментари Харесай

Полицаят, разнасял дрога, печелил най-малко 1000 лв. на курс

Най-малко над 1 000 лв. на курс е изкарвал служителят на реда, който беше арестуван през вчерашния ден за разпространяване на опиати на територията на „ Студентски град”. До акцията против него се е стигнало след неизвестен сигнал за договорка за продажба на огромно количество наркотично вещество.

При обиск на служителя на реда във вътрешния му джоб е открит кокаин, а в колата му тревиста маса - марихуана. Полеви тест потвърждава какви са веществата. Служителят на полицията е отказал тест за опиати. По време на договорката е бил в болничен и не е изпълнявал служебните си отговорности.

Анонимният сигнал е удостоверил оперативна информация на органите на реда.

„ Ние наблюдавахме служителя, само че моментът, в който той реализира незаконното действие, постоянно ни е убягвал. В развой на следствие е от кое място се е снабдявал с дрогата”, заяви шефът на „ Вътрешна сигурност” Стефан Банков.

По думите му служителят на реда е елементарен пощальон. „ Той самичък транспортира, съучастниците се установяват”, добави още Банков.

Служителят на реда се е занимавал от няколко месеца с незаконната активност, най-вече на територията на „ Студентски град”. Наблюдаван е от пет месеца. Работил е в 6 районно управление (на МВР) девет години. Срещу него текат и няколко дисциплинарни производства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР