Най-малко един човек е убит и 15 са ранени при

...
Най-малко един човек е убит и 15 са ранени при
Коментари Харесай

Зеленски съобщи за един убит при руска атака на клиника в Днипро

Най-малко един човек е погубен и 15 са ранени при съветски ракетен удар по клиника в източния украински град Днипро в петък, сподели президентът Володимир Зеленски, представен от " Ройтерс ".

В онлайн обява под видеозапис на тежко развалена постройка, от която излиза пушек, той zaqwi, че избавителните действия са в ход.

" Руските терористи още веднъж удостоверяват статуса си на борци против всичко хуманно и почтено ", написа Зеленски в " Телеграм ".

" Ракетна офанзива против клиника в град Днипро. Към момента един човек е погубен и 15 са ранени. Последствията от обстрела се унищожават и потърпевшите се избавят. "

Украински публични лица, че противовъздушната защита е свалила 10 ракети и повече от 20 дрона, изстреляни от Русия при нощни офанзиви против столицата Киев, Днипро и източните райони.

" Ройтерс " не съумя да ревизира информацията. Русия, която стартира своята пълномащабна инвазия в Украйна преди 15 месеца, не разяснява незабавно известията за въздушни удари, само че съобщи, че Украйна е блъснала два района в Южна Русия с ракета и дрон. В град Краснодар е имало детонация, за която се подозира, че е била породена от офанзива с дрон, показва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция. Местните управляващи споделиха, че са били изумени административна постройка и жилищна постройка. Имаше известия и за нови артилерийски офанзиви против град Грайворон в Белгородска област.

В понеделник беше обявено, че тежко въоръжени бойци са нахлули в региона от украинска територия. Руското министерство на защитата заяви,

В прилежащата Ростовска област локалният губернатор сподели, че силите за Противовъздушна отбрана през вчерашния ден са свалили украинска ракета покрай Морозовск, където се намира съветска военновъздушна база, съобщи " Ройтерс ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР