Най-малко двама фенове, присъствали на мача за Купата на България

...
Най-малко двама фенове, присъствали на мача за Купата на България
Коментари Харесай

Батални сцени на Стадиона на мира, има пострадали

Най-малко двама почитатели, участвали на мача за Купата на България сред Миньор Перник и Берое, са откарани в болница, оповестиха за Българска телеграфна агенция източници от БФС. Информацията за прекратения за 10 минути мач беше доказана и на формалната страница на Берое.

Инцидентът е предизвикан от публиката на гостите, които в 60-ата минута изстрелват няколко ракети по посока бранша с последователи на домакините. Едната от ракетите пада в бранша с агитката на домакините и се допуска, че в този миг е потърпевш техен последовател. Като ответна реакция, миньорци потеглят към бранша с публиката на Берое, с цел да опитат разпра. Но полицията реагира бързо и прави кордон, с който предотвратява пряк контакт. Двете публики стартират да хвърлят предмети едни против други, като евентуално с камък е засегнат обожател на старозагорци.

Три коли за спешна помощ идват в този миг на стадион " Миньор ", като две от тях извозват потърпевши към най-близката болница.

" В момента ситуацията е изцяло естествена, съобщи за Българска телеграфна агенция след края на срещата делегатът на мача Владимир Андреев.

След 10 минути спиране, срещата е доиграна без повече проблеми. Берое завоюва с 2:0 с помощта на головете на Калоян Кръстев в 5-ата минута и на Абубакар Тунгара в 90+2-ата. Така беройци се класират за осминафиналите в шампионата за националната купа и на 3-и декември ще одобряват ЦСКА 1948, който през днешния ден победи с 4:0 третодивизионния ФК Севлиево.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР