Най-малко четирима служители на разузнаването са изразили тревогата си от

...
Най-малко четирима служители на разузнаването са изразили тревогата си от
Коментари Харесай

Най-малко четирима разузнавачи изразили тревогата си от подхода на Тръмп към Украйна

Най-малко четирима чиновници на разузнаването са изразили паниката си от напъните на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да окаже напън върху Украйна по политически аргументи , написа американското издание " Вашингтон пост ", представено от Си Ен Ен.

Вестникът отбелязва, базирайки се на американски представители и други източници, че разузнавачите са споделили недоволството си пред юрист на Белия дом преди и след телефонния диалог на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с украинския си сътрудник Владимир Зеленски.
 В Съединени американски щати арестуваха двама от украински генезис, доближени на персоналния юрист на Тръмп
В Съединени американски щати арестуваха двама от украински генезис, доближени на персоналния юрист на Тръмп

Бизнесмените от Флорида Лев Парнас и Игор Фруман са дарили финансови средства за акцията на Тръмп

Служителите на разузнаването са предизвестили посредством формалните канали на Белия дом даже преди телефонния диалог.

Според вестника чиновниците са изразили безпокойството си от решението на американската администрация да в профил тогавашния дипломат на Съединени американски щати в Украйна Мари Йованович през май , от конспирациите за Украйна, които популяризира персоналният юрист на Тръмп, Руди Джулиани, и индикациите на срещи в Белия дом, че Тръмп желае украинското държавно управление да даде компромат против някогашния вицепрезидент Джо Байдън.
 Тръмп не ме е шантажирал, безапелационен Зеленски
Тръмп не ме е шантажирал, безапелационен Зеленски

По думите му извършените с Тръмп диалози не са свързани с военна помощ или компанията " Бурисма "

Това безпокойствие, написа " Вашингтон пост ", е подсилено след телефонния диалог със Зеленски.

Представители разясниха пред вестника, че малко след диалога тогавашният консултант по националната сигурност Джон Болтън и други висши чиновници са се свързали с подчинени поради проблеми , произтекли от диалога на американския водач със Зеленски.

През септември американски медии оповестиха, че чиновник на разузнаването на Съединени американски щати е подал сигнал по отношение на диалог на Тръмп с задграничен водач. По-късно беше публикувана информация, че се отнася за Украйна и американска помощ за Киев, в случай че даде компромат против Байдън. Конкретно става въпрос за следствие на връзките на сина на Джо Байдън, Хънтър Байдън, с украинската енергийна компания " Бурисма.
 Байдън: Тръмп би трябвало да бъде свален Обновена
Байдън: Тръмп би трябвало да бъде свален

Позиция против Тръмп

Конгресът разгласява жалбата против Тръмп.

Сигналът е в главната на процедурата по импийчмънт, оповестена от водача на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси след публикуването на информация, че Тръмп се е опитал да притисне украинския президент Владимир Зеленски да проверява семейство Байдън. Впоследствие беше оповестена стенограмата от телефонен диалог сред президента на Съединени американски щати и украинския му сътрудник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР