Най-малко 73 души са арестувани в полицейска операция срещу детската

...
Най-малко 73 души са арестувани в полицейска операция срещу детската
Коментари Харесай

Над 73-ма души са арестувани при полицейска операция срещу детска порнография в САЩ

Най-малко 73 души са задържани в полицейска интервенция против детската , стартирана взаимно от управляващите на Бразилия, Аржентина, Парагвай, Панама, Еквадор и Съединени американски щати, оповестява БГНЕС, базирайки се на „ Дойче Веле “, базирайки се на публични източници. Според баланс, оповестен в края на деня от бразилското министерство на правораздаването и публичната сигурност, интервенцията е довела до арестуването на 39 души в Бразилия, 26 в Аржентина, 4 в Парагвай и четири в Съединени американски щати.
Министерството уточни в записка, че задачата на акцията е „ да се разпознават причинителите на закононарушения на принуждение и полова употреба против деца и юноши, практикувани в Интернет “. Полицейските чиновници от шестте участващи страни са връчили 176 заповеди за търсене в търсене на вероятни извършители и спомагателни доказателства за битка с мрежите за детска порнография в Америка.
 Германската полиция разруши гигантска мрежа за детска порнография Германската полиция разруши гигантска мрежа за детска порнография
Германската полиция съобщи в понеделник, че е дръпнала шалтера на " една от най-големите платформи за детска порнография в света " и е ар...
Само в Бразилия гражданската полиция разположи силите си в 18 от 27-те щата на страната, в това число Сао Пауло и Рио де Жанейро, две от трите най-населени в страната. Това е осмата фаза на тази, известна като Операция„ Светлина за детството “, която стартира през 2017 година в Бразилия и от този момент арестува стотици хора, упрекнати в детска порнография, в съдействие с управляващите на други страни. Предишната акция беше извършена на 06.11.20 година и докара до ареста на повече от 70 души в Бразилия и още 30 в чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР