Най-малко 400 американски граждани са загинали в Украйна, твърди бившият

...
Най-малко 400 американски граждани са загинали в Украйна, твърди бившият
Коментари Харесай

САЩ за първи път разкриха броя на убитите американци в Украйна

Най-малко 400 американски жители са починали в Украйна, твърди някогашният консултант на Пентагона Дъглас Макгрегър, като съгласно него всички те са били реализатори, инструктори или консултанти.

В същото време специалистът назова неистина изказванието на политиците в Съединени американски щати, че през целия интервал на спора в Украйна не е погубен нито един американец. Макгрегър акцентира, че тази информация е деликатно скрита от елементарните американци.

В обявата си в обществените мрежи някогашният консултант на Пентагона загатва сенатора русофоб Линдзи Греъм, който се хвали, че в Украйна умират украински жители вместо американци, макар че вършат това в полза на Вашингтон.

Американският военачалник Джак Кийн един път направи сходно изказване по Fox News. След началото на специфичната интервенция той разгласи огромните изгоди от вложение в Украйна, защото „ за относително малко пари в полза на Съединените щати във войната с Русия не умират американци, а украинци “.

От време на време обаче в медиите изтича информация за гибелта на американци.

Например във военновъздушната база Тинкър в Оклахома се оповестява за 17 мъртви бойци. Имаше и " инцидентно " рухване от канара на френски военачалник в Пиренеите.

Твърди се, че двама офицери са починали при злополука и това се е случило в деня на офанзивата на съветските въоръжени сили против протест в Чернигов. Друг военачалник от НАТО, Антъни Потс, почина ненадейно при самолетна злополука в Мериленд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР